Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΑΣ


Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΑΙΩΤΙΣΣΑΣ

Με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος π. Ιερωνύμου,πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου η Εορταστική Εκδήλωση επί τη λήξει των μαθημάτων της Μαθητικής Συνάντησης του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου-Χρυσοσπηλαιωτίσσης, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.
 Η οδός Αιόλου «πλημμύρισε» από νωρίς  από τα χαρμόσυνα πρόσωπα των παιδιών διαφόρων ηληκιών  που έρχονταν  τρέχοντας στην εκκλησία κρατώντας τους ρόλους σφιχτά στα χέρια τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της ¨Μαθητικής Συνάντησης».


 Μέσα σ’ένα γεμάτο ενθουσιασμό κλίμα οι πιστοί  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μία ξεχωριστή γιορτή «γεμάτη» από  μηνύματα ,ιδανικά και  αξίες. Τα ποιήματα, τα τραγούδια, τα βίντεο  αλλά και τα κωμικά σκετς κατενθουσίασαν το κοινό που προσπαθούσε ν’αποτυπώσει με κάθε τρόπο τη μεστή γιορτή στα σύγχρονα μέσα που διέθετε.

Ο Ναός έμοιαζε με μια  «νεανική κυψέλη» γεμάτη ζωντάνια που μετέδιδε τη  χαρά, τον αυθορμητισμό  και την αισιοδοξία σε όλους.
Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν και οι σκέψεις ενός μαθητή που πρωτοήρθε τη χρονιά που πέρασε  στην παρέα της  «Μαθητικής Συνάντησης» της Χρυσοσπηλαιώτισσας, εκφράζοντας  τις  εντυπώσεις τους για τις γνώσεις και τις ευκαιρίες που είχε όλο αυτό τον καιρό.
Με την Φήμη του Αρχιεπισκόπου και την διανομή δώρων  έκλεισε η Εορταστική Εκδήλωση αφήνοντας σε όλους συναισθήματα ανάτασης πνευματικής!







Δεν υπάρχουν σχόλια: