Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ευκλείδης Τακαλώτος: "Για μας (την κυβέρνηση) εξίσου σημαντικό είναι ότι η αυριανή συνάντηση του Gay Pride"

Ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπουργός οικονομικών, μίλησε στην Βουλή προ ολίγου κατά τη διάρκεια της συζήτησης των τροπολογιών για τα προαπαιτούμενα και μας είπε για την Ελλάδα που οραματίζεται η Κυβέρνηση.
Θαυμάστε τον οραματισμό του!!! και χειροκροτήστε, όπως οι κυβερνητικοί βουλευτές όταν άκουσαν τον οραματισμό για το αυριανό  Gay Pride

«Δεν είναι μόνο τα θέματα οικονομικά τα θέματα που θέλουμε εμείς αυτή η ανάπτυξη να έχει, θα  έχει και δικαιώματα, και θα έχει ένα σεβασμό για όλους τους πολίτες αυτής της χώρας, για μας εξίσου σημαντικό είναι τι γίνεται στις φυλακές, εμάς εξίσου σημαντικό είναι τι γίνεται στα δικαιώματα, για μας εξίσου σημαντικό είναι ότι  η αυριανή συνάντηση του Gay Pride, (χειροκροτήματα) γιατί θέλουμε μια Ελλάδα, που είναι σύγχρονη, ανοικτή, χωρίς προκαταλήψεις, και μεις θα πάμε στον Ελληνικό Λαό με ένα τέτοιο πρόγραμμα, γιατί εμείς έχουμε κάτι που θέλουμε να πούμε, και μετά από αυτό και τα μνημόνια.»

Και η κατρακύλα θα συνεχιστεί. Θα ακούσουν τα αυτιά μας και θα δουν τα μάτια μας πολλά αν δεν υπάρξει αντίσταση. 
Αν. Κ. Κωστόπουλος  

35 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν εκπλήσσομαι. Περιμένω και άλλα ρεζιλίκια από τους πολιτικάντηδες της βουλής. Τέτοιοι είμαστε αυτοί μας αξίζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ?ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΘΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τόσα χρόνια μας κοροϊδεύουν. Σε όλους τους κομματικούς χρωματισμούς. Την ευθύνη δεν την έχουν αυτοί αλλά εμείς που τους προωθούμαι άτομα που δεν μυρίζουν καθόλου από ελληνικό ήθος.

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα προωθουμε εμεις τα ατομα που δεν εχουν ελληνικο ηθος.
Μας τα παρουσιαζουν αυτοι απο τα κομματικα Γραφεια, και με την βοηθεια των Μεσων Ενημερωσης, του Διαδικτυου, των Μεσων Κοινωνικης Δικτυωσης, των Επικοινωνιολογων, τους δημιουργουν ωραια εικονα και τους εμφανιζουν ως απαραιτητους για την χωρα.
Κατοπιν, αυτοι που εχουν υποστει την πλυση εγκεφαλου, πηγαινουν και τους ψηφιζουν.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σας ενοχλεί το Gay Pride; Μπορεί κάποιος να ανήκει σε αυτήν την ομάδα και να είναι και καλός χριστιανός. Μην επιτίθεστε. Δεν είναι σωστό να μένει πίσω η εκκλησία και οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτήν. Είναι καλύτερα να είναι κρυφά όλα; Εγώ είμαι υπέρ να ανοιχτούμε στην κοινωνία και να μην μας πειράζει. Άλλο η προσωπική μας σεξουαλική ζωή και άλλο η πίστη μας.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε, πρόσεξε μη λάβεις καμία επικριτική επιστολή από τον δεσπότη της Αργολίδος. Δεν κάνει, λέει, να εμφανιζόμαστε έτσι απέναντι σε αιρετικούς-άθεους, αλλά να δείχνουμε αγάπη. Έτσι έγραψε στον Πειραιώς Σεραφείμ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι έχουν δικαίωμα στην σεξουαλική παρέκκλιση και επιλογή του φύλου τους αλλά και υπάρχει υποχρέωση όλων ημών να αποδεχθούμε την αλλαγή του όποιου ανθρώπου. Πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι και να μην κρυβόμαστε. Θέλω όμως και την επίσημη στάση της ελλαδικής Εκκλησίας και αυτή να μην είναι ποντιοπιλατική όπως περιέγραψε ο γ.γ. Παπαϊωάννου. Σας φιλώ όλους.

Ανώνυμος είπε...

Αναστάσιε γιατί κάνεις θέμα μια δήλωση ενός Τσακαλώτου;
Ξεχνάς οτι τους ψήφισαν οι περισσότεροι των Ελλήνων εν γνώση τους;
Αντίσταση είναι να γίνουμε όλοι μας πιο πνευματικοί, και να μην παραμένουμε νερόβραστοι ψευτοχριστιανοί.
Φυσικά και θα δούμε πολλά χειρότερα, αφού οι κάλπες για την ώρα είναι μακρυά.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους. Μόνο αυτό!!

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 12:39 π.μ.
Διαφωνώ αγαπητέ μου. Δεν μας αξίζουν αυτού του είδους πολιτικοί. Σίγουρα εμένα δεν με εκπροσωπούν.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 8:19 π.μ.
Ας αφήσουμε την επιτραπέζια αντισφαίριση ας δει ο καθένας τι μπορεί να κάνει. Οι άλλοι ας κάνουν ότι θέλουν. Εγώ τι κάνω είναι το θέμα.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 8:52 π.μ.
Ναι δίκιο έχεις. Τώρα τι θα γίνει;

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 9:23 π.μ.
Αυτό το πηγαίνουν ας μας προβληματίσει. Ποιος ο ρόλος ο δικός μας στα όσα συμβαίνουν. Γιατί να είμαστε έξω από τις πολιτικές διαδικασίες; Τα Μ.Μ.Ε. χωρίς την δικιά μας συμμετοχή είναι ανίσχυρα. Απλά εμείς δεν τολμούμε σε ένα μποϊκοτάζ αποκλεισμού.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 1:03 μ.μ.
Διαφωνώ με το σκεπτικό σας. Παντού υπάρχουν κανόνες και στον χώρο της Εκκλησίας υπάρχουν όρια.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 5:49 μ.μ.
Κάπου διαστρέφεις το όλο σκεπτικό του Αργολίδος. Διάβασα κάποια αποσπάσματα της επιστολής. Δεν τα γράφει όπως τα λες.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 6:25 μ.μ.
Η Εκκλησία της Ελλάδος έχει εκφραστεί. Δεν μπορεί να παρεκκλίνει της Ευαγγελικής διδασκαλίας.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 6:59 μ.μ.
Δεν έχουν λευκή επιταγή να κάνουν ότι θέλουν χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Την ευθύνη την φέρουν και οι συνευδοκούντες κατά τον Απόστολο Παύλο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι αντιστάσεως ως την ώρα για της κάλπες.

Αναστάσιος είπε...

Προς: 10 Ιουνίου 2017 - 7:32 μ.μ
Το ντροπή είναι μια λέξη χωρίς αξία για τους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι υπέρ της διαφορετικότητας και είναι επιλογή μου η σεξουαλικότητα. Μπορώ να ερωτευθώ όποιον ή όποια θέλω. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

Αναστάσιος είπε...

Προς: 11 Ιουνίου 2017 - 12:27 π.μ.
Χαίρομαι για την βεβαιότητά σας πως είσθε «καλός χριστιανός», ο αείμνηστος Δημήτριος Παναγόπουλος έλεγε «άλλο καλός χριστιανός και άλλο καλός άνθρωπος».

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα τα παραπάνω σχόλια.
Τα πράγματα είναι απλά, όπως απλή και ξεκάθαρη είναι η πίστη μας.
Η πίστη μας βασίζεται στην έννοια της ελεθευρίας. Ο Θεός μας έπλασε λεύτερους, όχι όμως αχαλίνωτους.Κάτι τέτοιο στερεί την ελευθερία των άλλων.
Μπορούμε λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της ελευθερίας που μας δόθηκε, ελεύθερα να κάνουμε τις σεξουαλικές μας επιλογές. Τώρα, αν νιώθουμε πως σαν όμορφα χριστιανόπουλα, μπορούμε να πάμε σε μια όμορφη Gay Pride, λέω μονάχα αυτό: φίλε μου Αντρέα, φίλε μου Κωστάκη (τυχαία η επιλογή ονομάτων)βάλε το κόκκινο σου φόρεματάκι, ζήτα κ από τη μαμά σου το κόκκινο κραγιόν της( μην κολλάς, αν είναι μοντέρνα κ προχω χριστιανή θα στο δώσει.Αν είναι ακόμα πιο in θα έρθει να σε καμαρώσει στην παρέλαση και θα βγάλετε κ selfies) κ κατέβα στην παρέλαση.Κ συ Μαρία
(τυχαία επιλογή ονόματος εννοείται) σχημάτισε μουστακάκι σε όποιον τύπο θες, φόρεσε κ τα άρβυλα του μπαμπά.Σαν καλά χριστιανόπουλα στην επιστροφή, σταματήστε για να ανάψετε κάνα κεράκι για μας τους οπισθοδρομικούς χριστιανούς, που οι πεπαλαιωμένες αντιλήψεις μας δεν μας αφήνουν να καταλάβουμε πως οι επιλογές σας και οι παρελάσεις δεν είναι καθόλου προκλητικές και αντιχριστιανικές....
....Γιατί σε λίγο καιρό πιστέψετέ με, θα διαιρωτούμαστε αν σωστά είναι ο μπαμπάς Γιάννης και η μαμά Ελένη, ή καλύτερα ο μπαμπάς Θύμιος και η μαμά Κωστάκης;

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η ανεργία είναι με την φτώχεια στο κατακόρυφο και αυτό το τσακάλι χθες πήγε στο gay πάρτι της Αθήνας κρατώντας πανό. Βρεγμένος κόπανος του χρειάζεται αλλά με τόση «προστασία» πώς να του τις βρέξεις.

Ανώνυμος είπε...

Όλα τα εκλεγμένα φιντάνια με την ψήφο του λαού της Ελλάδας ήταν εκεί.
Τα περίπτερα οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων και εθελοντικών οργανώσεων, όπως το ΣΕΚ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, χαιρετισμούς απηύθυναν τρεις αντιδήμαρχοι (θέλουν τις ψήφους) της Αθήνας, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη που απουσίαζε στο εξωτερικό, εκπρόσωποι πρεσβειών και εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, παρόντες και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος αφού τα έχει κάνει μούσκεμα στα οικονομικά διασκεδάζει στις μαζώξεις των πολύχρωμων ………

Ανώνυμος είπε...

Γιατί το ζήτημα της δικής μου επιλογής στην σεξουαλικότητα σου στερεί την ελευθερία σου 9.50; Τι ανοησίες είναι αυτές με παιδιά ως παραδείγματα. Ας σοβαρευτούμε. Αναφερόμαστε σε ώριμους πολίτες, άντρες ή γυναίκες που επιθυμούν στα 20 ή τα 30 η και τα 50 να αλλάξουν φύλο. Γιατί δεν έχουν δικαίωμα; Και σε πληροφορώ ότι με κατάλληλη θεραπεία και οι γυναίκες βγάζουν μουστάκι και γίνονται άντρες. Και φυσικά μπορεί και είναι καλύτεροι Χριστιανοί από αυτούς που είναι φαρισαίοι, ψεύτες και υποκριτές. Οι δήθεν. Είναι θέμα παιδείας. Κοιτάξτε πόσο ωραία ήταν Athens Pride 2017: Ήμασταν εκεί! http://www2.star.gr/ellada/373943/paratragoyda-sto-gay-pride-ekdiwxthhkan-apo-thn-poreia-astynomikoi-kai-melh-toy-syriza

Ανώνυμος είπε...


Την είδα την παραπομπή σου και έφριξα με τις βλακείες που είδα σε φωτογραφίες που δεν δείχνουν προοδευτισμό αλλά οπισθοχώρηση από τον πολιτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα φιλαράκο 12:34,βέβαια κ κύριε ή κυρία 12:34 να σε προσφωνούσα μέσα θα ήμουν απ'ότι αντιλαμβάνομαι, υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε σένα και μένα, εκτός από την κοινή ομοιότητα του ότι και οι δυο είμαστε χριστιανοί. Ποιος είναι ο καλύτερος, εσύ ή εγώ, αυτό θα το αποφασίσει ο Μεγάλος Κριτής. Ξέρω επίσης πως εκεί απάνω, θα υπάρξουν εκπλήξεις με αποτέλεσμα αυτοί που στα σίγουρα θεωρούσαμε πως αιώνια θα καίγονται στο πυρ, θα απολαμβάνουν τις χαρές του Παραδείσου. Η διαφορά μας λοιπόν είναι η εξής. Ο θεός έφτιαξε τον άντρα κ τη γυναίκα. Εγώ είμαι αυτό που είμαι κ δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Ούτε σε παρελάσεις, ούτε σε διαδηλώσεις. Τουλάχιστον μην γίνεστε προκλητικοί. Be Your Self και δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζετε τι είστε. Δεν μας ενδιαφέρει εξάλλου. Αυτό σου είπα πριν.Αν μπορεί να υποστηρίξεις ακομπλεξάριστα αυτό που είσαι, κάντο. Μπροστά στους ανθρώπους ειν'εύκολο. Αν τώρα μπορείς με την ίδια μαγκιά να πεις στον Κύριο όταν όλοι μας θα βρεθούμε τετ α τετ μ'Αυτόν:"Κύριέ μου τελικά ήμουν κάτι άλλο απ'αυτό που έφτιαξες", κάντο κ πάλι.Τι με ενοχλεί, ε τώρα εντάξει εγώ προσωπικά δε θα νιώσω κ εθνική υπερηφάνεια όταν η κόρη μου στο μέλλον μου πει: Μαμά , ο έρωτάς μου , η Χριστίνα.Τώρα τι ακριβώς σε ενόχλησε, δεν κατάλαβα στα παραδείγματα με τα παιδιά. Άκου,έχω ένα μπαμπά κ μια μαμά κ ευχαριστώ τον Θεό που μου τους έδωσε. αλλά αν είχα έναν μπαμπά κ έναν μπαμπά, πιστεύω σίγουρα πως δε θα μουν αυτό που είμαι. Φιλικά σου συστήνω το βιβλίο του αγαπημένου μου Αγίου, γιατί όποτε τον φωνάξω τρέχει αστραπιαία κ γιατί ο βίος του σχετίζεται με το θέμα. Θα χαρώ πολύ πραγματικά αν το διαβάσεις.Θα μπορούσες κιόλας να με ενημερώσεις γι'αυτόμεσα από την ιστοσελίδα.Σου εύχομαι να βρεις την Αλήθεια κ να Την αφουγκραστείς άμα σου μιλήσει. Γιατί θα σου μιλήσει...

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω δεν ανέφερα πως πρόκειται για το βιβλίο: Ένας ασκητής Επίσκοπος.

Ανώνυμος είπε...


Είναι σε ένα αντρικό σώμα και αισθάνεται γυναίκα ή το αντίθετο. Που βλέπεις το κακό αγαπητέ αδελφέ 2.39; Έλα μαζί μας του χρόνου και θα δεις τι ωραία που είναι. Θα νιώσεις και εσύ απελευθερωμένος από αυτό που νομίζεις ότι είσαι. Θα σου αρέσει πολύ είμαι σίγουρος. Θα το ευχαριστηθείς. Θα το διαβάσω το βιβλίο. Ευχαριστώ. Άλλωστε έχω διαβάσει πολλά από μικρό παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένε μου ανώνυμε 5:14 πίστεψέ με επειδή είμαι μεγάλο στραβόξυλο, ένα από τα πολύ λίγα προτερήματα που έχω είναι αυτό: να προσπαθώ να αφήνω κάθε μέρα την ψυχή μου λεύτερη. Ελεύθερη από εκείνα τα πάθη που ενώ ξέρω πως υποβιβάζουν το είναι μου, τσακώνω τον εαυτό μου καθημερινά να είμαι δέσμιός τους. Κ επειδή σου λέω είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία μου, κοιτάζω τότε κατάματα το άγριο θηρίο κ του λέω απλά: φιλαράκο, με τυράνισες όλη μέρα αλλά δεν κέρδισες τον πόλεμο, μονάχα τη μάχη. Παύω να σε ταίζω, γιατί έτσι όπως κρύβεσαι μέσα μου, μια μέρα ΘΑ ΦΑΣ κ μένα. Το θέμα λοιπόν είναι να σου επιτρέψει ο εγωισμός σου κ η παιδεία σου πως ναι, εδώ κάτι πάει χ.Μια γυναίκα σ'ένα αντρικό σώμα.Το ξέρω πως ταλαιπωρεί, αλλά δεν παύει να είναι πάθος που πρέπει να το καταπνίξεις. Ποιο δυνατός εσύ ή εκείνο, τελείωσε.Δεν είναι δυνατόν να νιώθω π.χ λέω τώρα,περηφάνεια που σήμερα στη δουλειά πρόσβαλα άσχημα κάποιον,απλούστατα γιατί δεν ελέγχω το πάθος μου,που είναι τα νεύρα μου ή το άγχος μου. Έτυχε τις προάλλες, να μιλήσω απότομα σε μαθήτριά μου,κατά τη διάρκεια του μαθήματος, γιατί ήμουνα κ γω χάλια. Πίστεψέ με, ησύχασα μονάχα την επόμενη μέρα, όταν ενώπιον όλης της τάξης είπα απλά: "παιδιά χτες στεναχωρέθηκα πολύ γιατί χωρίς ιδιαίτερο λόγο, θύμωσα στη Μαρία. Απολογούμαι."
Το θέμα είναι εδώ για να κλείσω. Όλοι έχουμε μέσα μας αυτή τη θεική φωνή, που λέγεται συνείδηση. Ας την ακούμε καθημερινά για να περνάμε καλά. Τώρα αν μπορούν κάποιοι να περνάνε περίφημα κ χωρίς να την ακουν, δεν έχω να πω τίποτα.
Άκουσε τη συνείδησή σου καλέ μου φίλε/φίλη και πράξε ανάλογα.
Του χρόνου δυστυχώς,δε θα ρθω μαζί σας.
Νιώθω τι πάει να πει να σε λεύτερος και τι πάει να πει να σαι σκλάβος ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ σου.Εξάλλου,σου το πα με δικά μου προσωπικά στοιχεία. Κ όχι δεν είμαι θεολόγος γι αυτό δεν είμαι σε θέση να εμβαθύνω άλλο. Η πίστη εξάλλου είναι μονάχα αυτό: βίωμα.
Καλή τύχη, σε ό,τι κι αν πιστεύεις. Και διάβασε το βιβλίο...

Ανώνυμος είπε...

Τα περιέπλεξε και τα χειροτέρεψε τα οικονομικά Τσακαλώτος διότι το μυαλό του το έχει στα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων. Δεν μπορώ να εκφραστώ διότι οι νόμοι που ψήφησαν οι εκλεγμένοι από τον κόσμο βουλευτές τους προστατεύουν. Ο Τσίπρας ας τον κάνει υπουργό του Gay Pride για να γλυτώσει ο φορολογούμενος και άνεργος λαός από τις οικονομικές επιλογές του.

Ανώνυμος είπε...

7.05 είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος και κατανοείς την δυσκολία των πραγμάτων. Συμφωνώ μαζί σου. Τώρα είναι πάθος ή ασθένεια ή λάθος της φύσης δεν ξέρω. Ξέρω ότι είναι δύσκολο όλοι να θεωρούν κάποιον άνδρα και αυτός να αισθάνεται γυναίκα να φοράει εσώρουχα γυναίκας και όλοι γύρω του να μην μπορούν να καταλάβουν την αδυναμία του και να τον θεωρούν άνδρα.
Ευχαριστώ τον αγαπητό Αναστάσιο που επιτρέπει την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων. Και το αγόρι μου έχει σχέση με τον χώρο μας.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου 9:59 σ'ευχαριστώ για τα λόγια σου αλλά αυτό ακριβώς ειν' η ζωή. Ένας καθημερινός, συνεχής αγώνας με τα πάθη μας. Ή παραδινόμαστε ή πολεμάμε..με όποιο ψυχικό κόστος κ φθορά. Φτάνει να σηκωνόμαστε κάθε φορά που πέφτουμε..ξανά κ ξανά...

Ανώνυμος είπε...

Προς 12.34:
Αγαπητε αδελφε,η Γραφη λεει πως αυτοι που αντιστεκονται στην αληθεια[απ.Παυλος προς Τιμ] δεν ειναι μονον οι υπερηφανοι, οπως λες,αλλα αν διαβασεις λιγο Γραφη,θα δεις πως πως αντιστεκονται στην αληθεια και οι αλαζονες,οι αδιαλλακτοι,οι συκοφαντες,οι αγριοι, οι αστοργοι,,οι φιλαυτοι,οι εγωιστες,οι διευθαρμενοι στο μυαλο με κιβδηλη πιστη, και γενικα οσα αναφερεις ως φυσιολογικα ενω δεν ειναι.

Πως λοιπον ειναι καλυτεροι χριστιανοι οι καταφρονουντες Τον Κυριο, απο τους φαρισαιους,ψευτες κ υποκριτες;
Αυτοι λοιπον που δεν πιστεψαν στην αληθεια αν δεν αλλαξουν σκεψη κ ζωη,ουτε θα προχωρησουν πνευματικα αλλα και θα βρεθουν μακραν του Νυμφωνος Του Κυριο
Οπως λεγει η Γραφη ο Νομος οριστηκε για τους ασεβεις,αυτους που δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο..
Αν λοιπον επικαλουμαστε πως ειμαστε καλυτεροι χριστιανοι απο τους αλλους,πρεπει να γνωριζουμε πως Ο Κυριος μας καλεσε ολους στη σωτηρια δια του κηρυγματος ωστε να μετεχουμε στη Δοξα Του Θεου μας-Ιησου Χριστου κ οχι οπως νομιζουμε εμεις.
Ο Θεος μας επλασε ελευθερους,αλλα καλει ολους να γινουμε αγιοι.[.....]

Ωριμος λοιπον, στο μυαλο δεν ειναι ο προοδευτικος αλλα αυτος που προοδευει πνευματικα αγαπωντας Τον Χριστο κ γινομενος ολο κ πιο σταθερος κ] α-μ-ε-τ-α-κ-ι-ν-η-το-ς στην ορθ.πιστη του.Ετσι γινεται με τα Μυστηρια της εκκλησιας κ την ζωη του αγνος κ παιδι ως προς την κακια...
Βλεπεις,αν δεν πιστεψεις στο ε λ ε ο ς Του Θεου,μη περιμενεις προοδο.Γιατι Η Βασιλεια Του Θεου δεν ειναι στα λογια ,μονον αλλα και στη δυναμη.Και Ο Θεος εχει τη δυναμη να σε αλλαξει!
Οσο δυναμωνουν οι πειρασμοι κ τους αντιμετοπιζει κανεις με σταθεροτητα κ πιστη στον Θεο,τοσο δ υ ν α μ ω ν ε ι η ψυχη,δεν το λεω εγω,το λεει ο Ιερος χρυσοστομος!
Καλο λοιπον ειναι να βλεπουμε την Ορθ.Εκκλησια με σοβαροτητα και οχι επιφανειακα,γιατι Ο Θεος εχει απιστευτες δυνατοτητες,να δεις τον εαυτον σου κ να μην το πιστευεις!
Μακαριοι ειναι αυτοι που εχουν υγιη λογισμο περι της εγκρατιας κ αυτος ο λογισμος ειναι η μαχαιρα,με τη δυναμη Του Κυριου ημων Ιησου Χριστου κ Θεου ημων!


Ανώνυμος είπε...

Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα. Για τον 11,13

Ανώνυμος είπε...

Ζηλεύετε!!
http://www.protothema.gr/greece/article/687255/athens-pride-2017-me-tsakaloto-karanika-kai-edasi-me-astunomikous/