Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Από την Τετάρτη 9 Αυγούστου και κάθε Τετάρτη στην εφημερίδα "ΓΝΩΜΗ" «Το Στασίδι της Γνώμης» με το μάτι του «Εκκλησιολόγου».


 Με πρωτοσέλιδη ανακοίνωσή της, η ημερήσια εφημερίδα των Πατρών «ΓΝΩΜΗ» ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον «Εκκλησιολόγο». 
Από την ερχομένη, λοιπόν, Τετάρτη 9 Αυγούστου και κάθε Τετάρτη θα γράφουμε μια σελίδα με τίτλο: «Το Στασίδι της Γνώμης» με το μάτι του «Εκκλησιολόγου».
Πρόκειται για ένα καθημερινό έντυπο που είναι πρώτο σε κυκλοφορία για την πόλη μας και ελπίζουμε μέσα από την γραφίδα μας αρκετοί συμπολίτες μας να ωφεληθούν πνευματικά.


Συγχαίρω τον κ. Αλέξανδρο Κολλιόπουλου για την νέα αυτή συνεργασία και του εύχομαι καλή δύναμη, την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος την θεωρώ δεδομένη.
Αναστάσιος  Κωστόπουλος

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τώρα περισσότεροι θα διαβάζουν και θα ωφελούνται από τα εκκλησιολογικά νέα που θα φέρνει στην επικαιρότητα μια καθημερινή εφημερίδα που την διαβάζει πλήθος κόσμου.

Ανώνυμος είπε...

Ραντεβού την Τετάρτη για τα νέα της εκκλησίας και για πνευματικές αναφορές. Η Γνώμη είναι μια καλή εφημερίδα που έχει καλά θέματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολλιόπουλος θα προσφέρει την διακονία του με μεράκι. Περιμένω να δω την αρχή.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στην Γνώμη για την επιλογή και στον Εκκλησιολόγο για την θετική ανταπόκριση.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον Αλέκο.
Η εβδομαδιαία αυτή έπαλξη θα προσφέρει πολλά στην Εκκλησία.
καλή δύναμη.
Χ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

Εις αύριο Τετάρτη τα σπουδαία. Περιμένω να δω το περιεχόμενο τα γεγονότα και τα άρθρα που θα δημοσιευτούν.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό!