Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου ψήφισαν οι βουλευτές Αχαΐας ως εξής.


Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης,
για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου
ψήφισαν οι βουλευτές Αχαΐας ως εξής:

ΝΑΙ οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Σία Αναγνωστοπούλου,
Ανδρέας Ριζούλης,
Κώστας Σπαρτινός.

ΟΧΙ στο νομοσχέδιο ΝΑΙ στην τροπολογία που κατέθεσε η ΝΔ
Οι βουλευτές της ΝΔ
Ανδρέας Κατσανιώτης,
 Ιάσονας Φωτήλας.

ΝΑΙ και παρών στο άρθρο 3
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης
Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

ΟΧΙ  ο βουλευτής του ΚΚΕ 
Νίκος Καραθανασόπουλος.

ΟΧΙ ο ανεξάρτητος βουλευτής
Νίκος Νικολόπουλος. 


Το Άρθρο 51 του Συντάγματος παράγραφος 2 λέει : «Οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το Έθνος.»
Το Άρθρο 60 παράγραφος 1 λέει: «Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση.»
Στις επόμενες εκλογές και οι Ψηφοφόροι ας πράξουν κατά «συνείδηση» εκλέγοντας τους «αντιπροσώπους» του Έθνους.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΟΙΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!! Η ΣΗΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!! ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΞΙΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ;;;;;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΙΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΜΟΡΑ!!!... Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ, ΑΝΕΧΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ!!!!ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΝΙΣΧΥΡΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ;;;;;;ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ;;;

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και αίσχος. Αυτό δεν είναι πρόοδος αλλά ηθική κατάπτωση. Όλα τα περίμενα τούτο ποτέ. Αφού η κυβέρνηση περνά ότι θέλει γιατί να πληρώνουμε τους βουλευτές;

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γράφεις ο κόσμος ξεχνά και αμνηστεύει . έτσι στο τέλος θα ξεχάσει την σημερινή ψήφο μπροστά στα όσα θα του τάξουν. Τα ρουσφέτια είναι πάνω από ηθικές αρχές.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΑΟ ΤΣΕ είχε πει
Μη στενοχωριέσαι.
Άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους.
Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.

Οι ηλίθιοι που ψήφισαν θα υποστηριχτούν από το κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Το πολιτικό δίλημμα της εποχής εξακολουθεί να είναι ένα: Με την πρόοδο για μία κοινωνία του 21ού αιώνα ή με τη συντήρηση και το σκοταδισμό όσο και αν δεν σας αρέσει η ελληνική Βουλή σήμερα απάντησε με σαφήνεια υπέρ της προόδου.

Ανώνυμος είπε...

Θα φάτε μαύρο.....

Μπράβο στον κ. Νικολόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Το νομοσχέδιο πέρασε
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ελλάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η μάχη δεν τελείωσε. Ο πόλεμος για την κατάργηση του αισχρού και βρωμερού αυτού νομοσχεδίου αρχίζει από τώρα.
Αχαιός

Ανώνυμος είπε...

Ότι έχει ο καθένας αυτά προσφέρει. Από ντενεκέδες ξεγάνωτους δεν περιμένει κανένας τίποτα. Τους αξίζει η περιφρόνηση όσοι είπαν το ναι.

Silver είπε...

Είναι αναπόδραστη νομοτέλεια, η αποστασία από την Ορθόδοξο Πίστι να ακολουθήται από εθνικές συμφορές....

Kωνσταντίνος Αργυρακόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ήταν αναγκαία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι βουλευτές που το ψήφισαν δεν πρέπει να δουν ψήφο από εκκλησιαζόμενο που έχει φόβο Θεού.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΑΧΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΥΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΥΝ 72% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΝΟΣΗΡΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, μόνο να κράζουμε είμαστε ικανοί Τασό!
Όταν έρθει η σοβαρή ώρα των εκλογών τα ξεχνάμε όλα και πάλι τους ψηφίζουμε!
Ειδικά στο χώρο της εκκλησίας, η ΝΔ σπάει τα κοντερ....
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί επαινείτε μόνο ο Νικολόπουλος και όχι ο Καραθανασόπουλος!
Άντε απο σήμερα όλοι ΚΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χθες ήταν μια μέρα που ένα κομμάτι της Ελλάδας προχώρησε ένα βήμα μπροστά και ένα άλλο έμεινε, για πόσο ποιος ξέρει ακόμα, σε ένα παρελθόν που το διαφορετικό θα παραμένει εξοβελισμένο σε ένα κόσμο γεμάτο δοξασίες, αράχνες, φόβο, διακρίσεις, ανισότητες, ένα κόσμο πια γραφικό, πιο γραφικό ακόμα και από τους ρόλους που έγραφαν για τους ομοφυλόφιλους στο ελληνικό σινεμά του εξήντα. Και συνάμα επικίνδυνο.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει διαφορά στην ψήφο του Νικολόπουλου από τον Καραθανασόπουλο. Είναι μεν και οι δύο αρνητικές. Του Νικολόπουλου έχει ως βάση την διδασκαλία της Εκκλησίας του Καραθανασόπουλου τις αρχές του κόμματος. Διαλέγεις και παίρνεις.
Ως προς αυτό που γράφεις στον διαχειριστή περί κραξίματος και μετά αμνησίας συμφωνώ απόλυτα.
Στα κοντέρ διαφωνώ. Υπάρχουν χριστιανοί που για διάφορους λόγους ψηφίζουν διαφορετικά. Γνωρίζω πολλούς στον περίγυρο μου που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ επειδή θα έσκιζε τα μνημόνια, θα επανάφερε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις και όλα τα υπόλοιπα. Γνωρίζεις ότι οι χριστιανοί πάνω από όλα βάζουν το συμφέρον. Ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω ότι για την ΕΛΠΙΔΑ θα τον ξαναψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καλά έκανε ο κ. Κωστόπουλος και ενημερώνει τους συντοπίτες του Αχαιούς για την στάση και την ψήφο στο Κοινοβούλιο των εκλεγμένων βουλευτών.
Καλό θα ήταν να μας ενημέρωνε γενικότερα διότι το μπλοκ του το διαβάζουν και εκτός Αχαΐας και εκτός Ελλάδας (http://anastasiosk.blogspot.gr/2017/10/blog-post_84.html)
Παρακολούθησα όσο περισσότερο μπορούσα την συζήτηση από την Τηλεόραση της Βουλής και από το ιντερνέτ στο webtv της Βουλής.
Από τους πολιτικούς αρχηγούς που μίλησαν –μερικοί αποφύγαν να παρουσιαστούν- οι περισσότεροι επιδίωξαν τα λεγόμενα πολιτικά οφέλη.
Αυτός που ξεχώρισε ήταν ένας και μοναδικός ο κ. Βασίλης λεβέντης ο οποίος με παληκαριά και θάρρος ομολόγησε τον ρόλο της Εκκλησίας στην ζωή του Έθνους. Του αρμόζουν τουλάχιστον έπαινοι διότι δεν βλέπω να παίρνει ψήφους αφού και εγώ πιστεύω ότι αυτό που κυριαρχεί σε μας τους χριστιανούς είναι το συμφέρον. Καλλό θα ήταν ο ιστολόγος να βρει και να μας παρουσιάσει κάποια σημεία της ομολογίας του υπέρ της Εκκλησίας από το Βήμα της Βουλής.
Το κόμμα του καταψήφισε τον Νόμο μαζί με το άλλο κόμμα της Χρυσής αυγής που έλαβε θέση αντρική. Δυστυχώς όμως έχει άλλα παρεπόμενα και γι’ αυτό δεν θα πω περισσότερα μην παρεξηγηθώ.
Και ο Αχαιός κ. Νικολόπουλος ξεκαθάρισε τα θέματα πεντακάθαρα και με θάρρος.
Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αρκετοί πήραν θέση υπέροχη όπως ο κ. Κατσίκης. Με απογοήτευσε η στάση του Ζουράρι ο οποίος από καιρό κάνει και μπάζει νερά.
Έκπληξη η στάση της κ. Γεννιά του ΣΥΡΙΖΑ που καταψήφισε. Μπράβο της.

Γνωρίζω την ευαισθησία σας κ. Κωστόπουλε για τα εθνικά θέματα για την τροπολογία που αφορά την Ένωση Τουρκικής Θράκης που την υπερψήφισαν 248 βουλευτές, ενώ 39 την καταψήφισαν γιατί δεν μας έγραψες κάτι;
Βασίλης Χριστοδουλόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Αν έγινε κατανοητό απ όλους μας, οι "προοδευτικοί" του ΣΥΡΙΖΑ και οι "φιλελεύθεροι" της ΝΔ ταυτίστηκαν στη χθεσινή συζήτηση για την ταυτότητα φύλου. Εκεί που διαφώνησαν ουσιαστικά ήταν το όριο ηλικίας.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι είτε να στηρίζουμε μικρά κόμματα που κινούνται με βάση την ορθόδοξη οπτική, όπως η Χριστιανική Δημοκρατία και η Κοινωνία. Αλλά όλοι μας είμαστε παρτάκιδες Τάσο και εγκλοβιζόμαστε στα ψευτοδιλήμματα της χαμένης ψήφου ή χειρότερα της μη εξυπηρέτησης των ιδιοτελών ατομικών και συλλογικών συμφερόντων μας. Δεν κοιτάμε μόνο να εξασφαλίσουμε τον εαυτούλη μας αλλά συχνά και το "έργο" που πρέπει να προχωρήσει πάση θυσία, κόντρα σε νόμους και δίκαιο, Θεού και ανθρώπων.....

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ανωνυμοι 10 Οκτωβρίου 9,06 καί 11 Οκτωβρίου 10,06 ο Αγιος Αντώνιος αιώνες πρίν προεφήτευσε ότι θα έλθει καιρός πού οι άνθρωποι θα λένε το άσπρο μαύρο καί το μαύρο άσπρο. Το ζήσαμε από τούς <> εθνοπατέρες μας αυτές τις μέρες σε όλο το μεγαλείο. Ο Θεός όμως ου μυκτηρίζεται δηλαδή δεν εμπέζεται.

Ανώνυμος είπε...

Προοδος,ποια προοδος;
Θαρρεις και μισουν Τον Θεο καποιοι'' προχω//ρημενοι'',δεν λεω!
Θα μπορουσε δηλαδη,και με τας ευχας του κρατους,να α μ α ρ τ α ν ε ι αφο-βως και απο τα 15,σκανδαλιζοντας τους γυρωθεν ο μικρος αυτος αμουστακος ;; ;;
Δεν θα ηταν λοιπον και ορθον απο μερους της Εκκλησιας να μεινει κ ............ μακρυα απο τα Μυστηρια της Εκκλησιας εως οτου να αλλαξει την θεση του αυτη της αρχειωμενης του διανοιας εφοσον με τη συγκαταθεση του αυτη, θα αιχμαλωτιζοταν εις τα βλαβερα ;;; ;;;;

Οι ασεβεις μου στησανε παγιδα,αλλα εγω δεν λοξοδρομησα απο τους Ν ο μ ο υ ς -Σου Κυριε!
[...]
Μαντριζονται στον Αδη και ο θανατος τρεχει να τους βοσκισει,...

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τις εκλογές θα υπάρξει αμνηστία από τους χριστιανούς. Θα τους πετάξουν κάποιο κομματάκι «ψωμί» και θα τα ξεχάσουν όλα. Ο χριστιανοί πάνω από τις αρχές τους βάζουν το συμφέρον της τσέπης τους κ. Αναστάσιε.