Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Η Κυβέρνηση έχει χάσει την δεδηλωμένη στα αντιχριστιανικά μέτρα της

Η κυβέρνηση βγήκε βαθιά τραυματισμένη από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, καθώς η ψηφοφορία έδειξε ότι οι απόψεις της έρχονται σε βαθιά αντίθεση με τη μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και προκλήθηκε μεγάλη πολιτική κρίση. Το νομοσχέδιο πέρασε με λιγότερες από 151 ψήφους και δείχνει ότι πλέον η Κυβέρνηση δεν μπορεί να νομοθετεί νόμους, που προσβάλλουν την χριστιανική συνείδηση του λαού και αποϊεροποιούν – αποδομούν τις αιώνιες ηθικές αξίες του, αφού είναι βέβαιο ότι δεν διαθέτει την πλειοψηφία του ελληνικού λαού.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ερώτημα εάν είναι δυνατή η αλλαγή φύλου στα 15 θα έβρισκε κάθετα αντίθετους την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σε ποσοστό μεγαλύτερο από το 80% και δεν είναι δυνατόν πλέον να αγνοείται αυτή η πλειοψηφία. Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα, το οποίο δεν διαθέτει ούτε καν αυτοδυναμία στην Βουλή και δεν μπορεί να κυβερνήσει μόνο του, να προωθεί νόμους σε πολύ σοβαρά θέματα, που δεν εκφράζουν ούτε το 20% του λαού.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον SKAI ο Μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος, το συγκεκριμένο νομοσχέδιο προσβάλλει το κοινωνικό σύνολο και στηρίζει μία μικρή μειονότητα, αλλά όχι με αγάπη.
Αποπροσανατολίζει από άλλα σοβαρά θέματα, που φορούν πολύ μεγαλύτερο φάσμα του λαού, ένα από τα οποία είναι το δημογραφικό, για το οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως κυβερνητικός σχεδιασμός, ενώ απειλεί σοβαρά την ίδια την υπόσταση της πατρίδας μας.
Όλο αυτό το φάσμα των παθήσεων, στις οποίες αναφέρεται ο νομος για την αλλαγή ταυτότητας φύλου και το οποίο φάσμα είναι πολύ δύσκολο στον προσδιορισμό του αντιμετωπίστηκε από το νομοσχέδιο με μεγάλη προχειρότητα και βιασύνη.
Λησμονείται ότι το φύλο μας είναι ιερή παρακαταθήκη, που μας έχει δώσει ο Θεός.
Η Εκκλησία οφείλει να δείξει αγάπη σε αυτούς τους ανθρώπους.
Λαμβάνουμε μηνύματα από τέτοιους ανθρώπους, συνέχισε ο Μητροπολίτης, που μας λένε:
«Βοηθείστε μας λίγο. Δεν ελπίζουμε από αυτούς» (την Κυβέρνηση).
– Πήρα κείμενο με χιλιάδες υπογραφές από ανθρώπους με τέτοια προβλήματα, δήλωσε ο Μητροπολίτης. Έχω συνεργάτες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα, κι ας μη μας λέει η Κυβέρνηση ότι νοιάζεται για αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί εάν νοιαζόταν, δεν θα το αντιμετώπιζε με τέτοια προχειρότητα.
Για ένα πολύ σοβαρό θέμα, έγινε δουλειά του ποδαριού.
Αυτοί που το κατέθεσαν, δεν είναι αξιόπιστοι, επεσήμανε ο Μητροπολίτης.
Αυτό όμως που θα πρέπει εμείς να τονίσουμε ότι η χώρα έχει μπει σε μία επικίνδυνη τροχιά. Η Κυβέρνηση εξακολουθεί με ποικίλους τρόπους, εν ονόματι μερικών μικρών μειονοτήτων, να μην σέβεται την συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού, που παραμένει χριστιανικός και Ορθόδοξος, εισάγοντας νόμους που προσβάλλουν την θρησκευτική του συνείδηση.
Π.χ. στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν εξετάστηκαν άλλοι πολύ σοβαροί παράμετροι του προβλήματος, όπως:
Όταν ψηφίζονται τέτοιοι νόμοι, πόσοι συνάνθρωποί μας ή ακόμη και παιδιά, οι οποίοι στην πραγματικότητα δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα, εθίζονται σε τέτοιες καταστάσεις, ώστε να μπαίνουν σε αυτήν την τροχιά (της αλλαγής ταυτότητας φύλου) και ποιος θα έχει την ευθύνη για τα ψυχικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν αύριο αυτοί οι άνθρωποι;
Και ακόμη σε σχέση με την Εκκλησία, πώς θα αντιμετωπιστούν νομικά αύριο περιπτώσεις, εάν τέτοια άτομα θα επιδιώξουν π.χ. να πάνε στο Άγιον Όρος, το άβατο του οποίου είναι νομικά κατοχυρωμένο και η παραβίασή του τιμωρείται με φυλάκιση 2 μηνών ή ακόμη θα ζητήσουν να γίνουν ιερείς, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά «για να σπάσουν το κατεστημένο» ή εν ονόματι της προόδου;

Αυτά τα προβλήματα τα σκέφθηκαν αυτοί που θέσπισαν τέτοιους νόμους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: