Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

H Πατρινή Γυναικεία χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό και Φεστιβάλ Χορωδιών της Intercultur.

Στην Πόλη της Καλαμάτας  11-15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο  Διεθνής Διαγωνισμός και   Φεστιβάλ  Χορωδιών της Intercultur. Έλαβαν  μέρος 53 χορωδίες με 2.000 χορωδούς από την Ελλάδα και 14 χώρες του εξωτερικού από Βοσνία, Βραζιλία, Δανία, Εσθονία, Ιράν, Ισραήλ, Ιταλία, Κίνα, Κύπρο, Μαλαισία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία και Σουηδία.
H  Πατρινή Γυναικεία χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας συμμετείχε  στον Διεθνή Διαγωνισμό και απέσπασε στην κατηγορία της χρυσό μετάλλιο με βαθμολογία 20,69.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο Giovanni Acciai από την Ιταλία, Gulmira Kuttybadamova από το Καζακστάν και Μίλτος Λογιάδης από την Ελλάδα.
Πιάνο έπαιξε η Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου και τη χορωδία διεύθυνε η Έλενα Δρουκοπούλου.




11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για το χρυσό και για την διεθνή αναγνώριση της χορωδίας του Ναού.Μένω έκπληκτος.Μπράβο π.Κων/νε.Ανέβασες την Ι.Μητρόπολη και την Πάτρα στο ψηλότερο βάθρο.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα επιτυχίες και πάντα βραβεία στην χορωδία.
Συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην χορωδία για το βραβείο. Είναι τιμητικό για την Πάτρα να συμμετέχει σε φεστιβάλ που πήραν μέρος τόσες χώρες με παράδοση στις χορωδίες. Να την απολαύσουμε και στην Πάτρα. Εγώ προσωπικά δεν την γνωρίζω δηλαδή δεν την έχω ακούσει.

Ανώνυμος είπε...

Η Εγλυκάδα έχει μια δυναμική σε πολλά επίπεδα. Η χορωδία μας παραπέμπει στον πολιτισμό. Η ενορία είναι δραστήρια με προσφορά σε πολλούς τομείς.

Ανώνυμος είπε...

Αν υπάρχει κάποιο βίντεο να την απολαύσουμε κι εμείς.
Συγχαρητήρια στις χορωδούς κι σε όσους κοπιάζουν.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω την κ. Δρουκοπούλου για την επιτυχία της χορωδίας την οποία διευθύνει.

Ανώνυμος είπε...

Μεσα από την καρδιά μου θα ηθελα να συγχαρώ τον δραστήριο ιερεα της Εγλυκαδος τον π Κωνσταντίνο. Τα παιδιά της χορωδίας και ολους τους υπεύθυνους. Η Εγλυκαδα απο χρόνια είναι ενορία πρωτοποριακή. Παράδειγμα προς ολους μας. Πατερα Κωνσταντίνε συγχαρητήρια. Με σεβασμό κ αγάπη π Παναγιωτης Θωμας

Ανώνυμος είπε...

Πάντα επιτυχίες και βραβεία να έχει.

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια στις χορωδούς για τη μεγάλη επιτυχία καθώς και στους πρωτεργάτες
Π.Κωνσταντίνο και την παλιά μου φίλη συγχορωδό Έλενα Δρουκοπούλου.

Π.Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Φανταστική χορωδία υψηλού επιπέδου με μεγάλες προοπτικές και λαμπρή σταδιοδρομία.Συγχαρητήρια.Ετσι θέλουμε την Εκκλησία.Να ανοιχθεί σε ολα τα επίπεδα με την νεολαία κοντά της.

Ανώνυμος είπε...

Λίγες ενορίες τολμούν κάτι παρόμοιο. Δεν είναι εύκολο. Είναι άθλος. Μπράβο και ξανά μπράβο στην ενορία αυτή για τούτη την πρωτοβουλία. Σύλλογοι μουσικοί δεν τα καταφέρνουν και βλέπω εδώ μια ενορία να έχει μια καλή χορωδία επιπέδου η οποία και παίρνει βραβείο. Μακάρι να συνεχίσουν είναι μια προσπάθεια που έχει κόπο αλλά θεσπέσιο αποτέλεσμα.