Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΕΡΝΙΤΣΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών για την νέα χρονιά 2018, η οποία έλαβε χώρα στο Ξενοδοχείο ASTIR της πόλεώς μας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στις 7 απόγευμα. 


Η εκδήλωση περιελάμβανε επίκαιρα τραγούδια καθώς και παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ασημακοπούλου Αικατερίνη καλωσόρισε τους καλεσμένους, οι οποίοι είχαν κατακλύσει την αίθουσα και τους πέριξ αυτής χώρους, και τους ευχαρίστησε για την ανταπόκρισή τους σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου. 

Κατόπιν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Συλλόγου και ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρονιά.
Στη συνέχεια η πρόεδρος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο, αλλά και όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Επίσης, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου η Πρόεδρος προσέφερε στον Θεοφιλέστατο Τιμητική Πλακέτα για την στήριξη που παρέχει ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΛΥΧΝΟΣ της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών στις διάφορες δραστηριότητες του Συλλόγου.
Εξ' αφορμής αυτής της τιμής ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε την Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την απόφασή τους αυτή και τόνισε πως ο ΛΥΧΝΟΣ λειτουργεί κάτω από την ευλογία και πηδαλιουχία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου ο οποίος περιεβάλλει με πολλή αγάπη και στήριξη τα ΜΜΕ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας. 
Τέλος ο Θεοφιλέστατος μετέφερε προς όλους τους υψηλούς προσκεκλημένους τις θερμές εγκάρδιες ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου και μια νέα, καλή και ευλογημένη χρονιά.











Δεν υπάρχουν σχόλια: