Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Το "Λαϊκό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας" στην Μ.Φ.Η "Η Αγία Σκέπη"

Ευχάριστη εορταστική και ιδιαιτέρως θερμή ατμόσφαιρα επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Απριλίου 2018, στη Μ.Φ.Η «Η Αγιά Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών! Αφορμή η επίσκεψη από το "Λαϊκό Μουσικοχορευτικό Εργαστήρι Πάτρας"  με υπεύθυνο τον χοροδιδάσκαλο κ. Παναγιώτη Χαλκιόπουλο . Η ομάδα του εργαστηρίου παρουσίασε στους τροφίμους παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδας μέσα από μουσικές και τραγούδια γνώριμα στους ηλικιωμένους τροφίμους, προσφέροντάς τους στιγμές συγκίνησης και χαράς. Μετά το πέρας της παρουσίασης μαζί με τα μέλη της ομάδας, χόρεψαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του ευγηρείου. Ο διευθυντής του ιδρύματος κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος απηύθυνε ευχαριστήριο στον υπεύθυνο - χοροδιδάσκαλο κ. Παναγιώτη Χαλκιόπουλο και στα μέλη του εργαστηρίου, τονίζοντας την σημασία αυτής της επίσκεψης για τους τροφίους, ενώ τους συνεχάρη για τον ζήλο και την «κατάθεση ψυχής» που επιδεικνύουν σαν ομάδα στους παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας και στην πολιτιστική μας  κληρονομιά!
Ανδριάνα Τσαγκάρη
Κοινωνική Λειτουργός















































































3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω τον κ. Χαλκιόπουλο για το όλο έργο που προσφέρει στην Πάτρα με το χορευτικό του, καθώς και όλους όσους συμμετέχουν σε έργο κοινωνικό όπως η συντροφιά στα τιμημένα γηρατειά με την ψυχαγωγία που προσφέρουν. Μπράβο σας.

Ανώνυμος είπε...

Αχ και να ήμουν και εγώ εκεί και να απολαύσω τους λεβέντικους ελληνικούς χορούς. Πάντα να σκορπίζουν χαρά και διασκέδαση τα μέλη του χορευτικού στους γέροντες.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα δημιουργικός ο κ. Χαλκιόπουλος. Νάναι καλά και να προσφέρει χαρά με τους λεβέντικους ελληνικούς χορούς.