Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Στην Χριστιανική Εστία Πατρών ο κ. Ηλίας Γ. Σκόνδρας


 Στην Χριστιανική Εστία Πατρών
(Μιαούλη 57)
την Κυριακή 29 Απριλίου  2018 
και ώρα 6.30 μ.μ.
θα ομιλήσει ο Φιλόλογος – Θεολόγος
κ. Ηλίας Γ. Σκόνδρας
Γενικός Γραμματέας Χ.Ε.Π. - Συγγραφέας
με θέμα:
 «Ανιχνεύοντας το μυστήριο
της Βασιλείας του Θεού»!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υψηλού θεολογικού περιεχομένου η ομιλία του αξιότιμου κ. Ηλία Σκόνδρα στην Χριστιανική Εστία, συγκλόνισε τους ακροατές από τα όσα εξέθεσε. Ο κ. Σκόνδρας ομιλητής από τους ολίγους έδωσε το αρχαίον κάλος εις το Βήμα της Χριστιανικής Εστίας το οποίο έως της σήμερον κόσμησαν μεγάλες προσωπικότητες του πνεύματος και της θεολογικής Επιστήμης. Μακάρι την αίθουσα αυτή κατά την νέα περίοδο να κοσμήσουν το Βήμα της ομιλητές όπως επί των εποχών που η αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας επί της Κανάρη παλαιότερα και επί της Μιαούλη σήμερα …. έγραφαν ιστορία.
Β. Νικολάου

Ανώνυμος είπε...

Οι υπεύθυνοι ας κάνουν την κριτική τους.
Ας δουν το χθες και το σήμερα.
Χθες ήταν για το ευρύ κοινό που ήθελε να ακούσει λόγο θεού πέρα από ένα κυριακάτικο κήρυγμα που τώρα το ακούει στην Εκκλησία ή στον κύκλο.
Παίρνω αφορμή για να πω ότι πλέον το εκκλησιαστικό ραδιόφωνο, η εκκλησιαστική τηλεόραση, το διαδίκτυο προσφέρουν ευκαιρίες.
Πάω στην Εκκλησία την Κυριακή και ακούω κήρυγμα θέλω δεν θέλω αφού δεν μπορώ να αποχωρήσω. Έχει παραγίνει το κακό με τις προχειρολογίες κληρικών που λένε τα ίδια και τα ίδια. Πάω στον Κύκλο και ακούω κήρυγμα από την εκλεκτή κυρία. Για να πάω στην αίθουσα του όποιου συλλόγου θα πρέπει να με παρακινήσει ο ομιλητής και το θέμα.
Διαφορετικά γιατί να χαραμίσω το απόγευμα (Δευτέρας-Τετάρτης-Κυριακής) που οι σύλλογοι και οι ναοί πραγματοποιούνε ομιλίες.
Ας υπάρξει σοβαρότητα και υπευθυνότητα από τους αρμόδιους διότι όλο και θα λιγοστεύει το ακροατήριο.