Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Ο Ιερέας του Αγίου Δημητρίου


Πατέρας Γεώργιος Θεοδωρής  
Ο Ιερέας του Αγίου Δημητρίου

  Μέσω της μεγάλης αγάπης που τρέφω, πρός τον υπέροχο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλύτη, Προστάτη, Φίλο και Πατέρα μας, αγάπησα και αγαπώ εκ βάθους καρδίας και τους Ιερείς που διακονούν στον Πάνσεπτο Ιερό Ναό του.
  Ταπεινά όμως λέγω, ότι ο Ιερέας ο οποίος με έχει στιγματίσει θετικότατα πνευματικά και με έχει εμπνεύσει, ειναι ο Πατέρας Γεώργιος Θεοδωρής, ο οποίος εορτάζει την Δευτέρα. Δεν ξέρω ειλικρινά τι χρειάζεται να πω για έναν Ιερέα, για τον οποίο μιλάει ο ίδιος ο Μεγαλομάρτυρας Δημήτριος, δείχνοντας του, τόση αγάπη και εμπιστοσύνη. Η καρδιά μου όμως, θέλει κάτι να πει. Επιτρέψτε μου λοιπόν σας παρακαλώ.

  Ο Παπά Γιώργης, αποτελεί για εμένα κεφάλαιο Πνευματικής ζωής. Είναι ένας Ιερεύς Λεβέντης, Απλός, Ευαίσθητος, Πρότυπο Ιερέως. Προσωπικά με έχει ευεργετήσει, με έχει ωφελήσει, με έχει κάνει να καταλάβω, ότι η Ιεροσύνη, είναι σπουδαίο Λειτούργημα, Αξίωμα Ύψιστο, το οποίο απαιτεί σεβασμό, απέραντη θυσιαστική αγάπη και υπομονή. Δεν λέει πολλά λόγια, αλλά μιλάει η ίδια του η ζωή. Τί πιό όμορφο?
  Αισθάνομαι ειλικρινά ευλογημένος, που αξιώθηκα να γνωρίσω έναν τέτοιο Ιερέα του Υψίστου, που αξιώθηκα να φορέσω το Ρασάκι του, που μου το δώρισε, που αξιώθηκα και αξιώνομαι να παίρνω την ευχή του.
  Παπά Γιώργη μου σε ευχαριστώ για όλα όσα μας προσέφερες και μας προσφέρεις. Γνώριζε ότι σε αγαπάμε πολύ εν Χριστώ και κατέχεις ξεχωριστή Θέση στην καρδιά μας. Να σε χαιρόμαστε Η ευχή σου να μας συνοδεύει σε όλη μας την ζωή.
                                             Με ειλικρινή ευγνωμοσύνη.
                                         Ένας νέος, τέκνο του Αγίου Δημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: