Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Η Ενορία Αγίων Αντωνίου και Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών διοργανώνει 3ήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Νησιά ΠΑΡΟ & ΝΑΞΟ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

Η Ενορία μας διοργανώνει
Τριήμερη προσκυνηματική εκδρομή στα Νησιά
ΠΑΡΟ & ΝΑΞΟ
2-4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

1η μέρα: 02/07 – Δευτέρα
Αναχώρηση από το Ναό στις 03:00 το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:25 Άφιξη στο λιμάνι της Πάρου στις 11:25 και μετάβαση για προσκύνημα στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή στην Παροικιά. Κατόπιν συνεχίζουμε για Νάουσα. Προσκύνημα στην Ι. Μονή Αγίου Αρσενίου (Χριστός στο δάσος), στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής (Λογγοβάρδα) το μεγαλύτερο σε έκταση μοναστήρι στο νησί, στη Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης (Θάψανα) και επιστροφή στην Παροικιά.
Ελεύθερος χρόνος. Συγκέντρωση στο λιμάνι της Πάρου επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 22:00 για Νάξο. Άφιξη στο νησί της Νάξου 22:45, μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2η μέρα: 03/07 – Τρίτη
Πρωινό και αναχώρηση για Παναγία Αργοκοιλιώτισσα, Ορυχεία Μύριδας, Κορωνό, Απόλλωνα Κούρο. Στη συνέχεια προσκύνημα στην Μονή Άγιου Χρυσοστόμου, στην Ι. Μονή Φανερωμένης. Κατόπιν βόλτα στην Χώρα της Νάξου για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατα, το κάστρο, να επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Νικοδήμου. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: 04/07 – Τετάρτη
Πρωινό και επισκέψεις για προσκυνήματα στον Ιερό Ναό Ταξιάρχου Κεραμοσκεπής Σαγκρίου, τον Μικρό Μυστρά, τον Άγιο Ελευθέριο, την Παναγία Δροσιανή. Συνεχίζουμε για τον Βυζαντινό ιερό ναό Αγ. Γεωργίου και την Ι. Μονή Φωτοδότη. Ελεύθερος χρόνος στο νησί και αναχώρηση για το λιμάνι της Νάξου όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε στις 18:00 για το λιμάνι του Πειραιά. Αφιξη στις 23:15 και επιστροφή στην Πάτρα.

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν για την καλύτερη διοργάνωση της εκδρομής.

 Περιλαμβάνονται:
• Η μεταφορά από την Πάτρα στον Πειραιά, καθώς και όλες οι περιηγήσεις στα νησιά με πούλμαν.
• Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς – Πάρος, Πάρος – Νάξος, Νάξος – Πειραιάς, σε οικονομική θέση.
• Οι διανυκτερεύσεις στη Νάξο σε ξενοδοχείο, με πρωινό.
• Ταξιδιωτική Ασφάλεια.
Δεν περιλαμβάνονται:
• Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στα ανωτέρω.

Η κράτηση θέσεως θεωρείται έγκυρος μόνο με προκαταβολή: έως 15/06/2018.
Εξόφληση ολόκληρου του εισιτηρίου: έως 25/06/2018.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στον υπεύθυνο της εκδρομής π. Ιωάννη Δημητρόπουλο
τηλ: 6936581661

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δέν βλέπω όμως πουθενά, άν είδα καλά, τιμή ;

Άν καί ο διοργανωτής είναι σεβαστός και υπεράνω ουδεμίας υποψίας καλό θα ήταν ( εφ΄όσον όλες οι άλλες λεπτομέρειες αναγράφονται ) να αναγράφεται καί η τιμή προσκυνήματος για να μη γεννιώνται "σκέψεις πονηρές" για ενδεχόμενη διαφοροποίηση τιμής αναλόγως τα πρόσωπα...Καλύτερα καθαρές δουλειές, μία και έξω για όλους και για όλα καί όχι κενά καί μάλιστα στην εποχή μας !

a

Ι.Ν. Αγίων Αντωνίου & Χαραλάμπους εις Κρύα Ιτεών Πατρών είπε...

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου κι εμείς να τους γνωρίζουμε, αλλά και για να μην γεννούνται "σκέψεις πονηρές", μπορούν να προμηθεύονται τυπωμένο το πρόγραμμα από το Ναό μας. (ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΗ). Εκεί αναγράφονται όλες οι λεπτομέρειες του προσκυνήματος και άλλα ακόμη, τα οποία αν δεν έχουμε προσωπική επαφή, δεν θα τα καταλάβουν ποτέ και ίσως μια υποτιθέμενη σύγκριση να αδικήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για κάθε πληροφορία είμαι στη διάθεσή σας. Τηλ. Επικοινωνίας. 6936581661.
Οι πληροφορίες εύκολα διασταυρώνονται !
Με αγάπη Χριστού,
π. Ιωάννης Δημητρόπουλος

Ανώνυμος είπε...

Το γένος των χριστιανών είναι μυστήριο. Τέτοια ερώτηση δεν θα την έκαναν ποτέ σε κάποιο σύλλογο. Κτυπούν όμως μια ευλογημένη προσπάθεια εκ των έσω. Κρίμα.
Η απάντησή σας π. Ιωάννη χρειαζόταν για να κλείσουν τα στόματα των «αδελφών».