Σάββατο, 19 Μαΐου 2018

O επιχειρηματίας κ.Ιβάν Σαββίδης, Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο


Συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε την Παρασκευή, 18 Μαΐου, στο Φανάρι, ο επιχειρηματίας κ.Ιβάν Σαββίδης.
Ο κ.Σαββίδης, που συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του κ.Γιώργο Γκουροβανίδη, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Παναγιώτατο θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Στη συνάντηση παρέστη και ο Μ.Σύγκελλος Αμβρόσιος.
Σε δήλωσή του αμέσως μετά τόνισε ότι προσήλθε στο Πατριαρχείο προκειμένου να λάβει την ευχή και ευλογία του Παναγιωτάτου προς πνευματική ενίσχυση και ευόδωση των μελλοντικών έργων του. Ανέφερε επίσης ότι αντιπροσωπεία ελληνικής νεολαίας θα εκκλησιαστεί κατά την Θεία Λειτουργία που θα τελεστεί προεξάρχοντος του Οικουμενικού Πατριάρχου στη Μονή Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα του Πόντου.
Υπενθυμίζεται ότι θα είναι η πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2015 που θα τελεστεί η πανήγυρις της Μονής καθώς στο διάστημα αυτό πραγματοποιήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες απαραίτητες αναστηλωτικές και ανακαινιστικές εργασίες.
Προτού αναχωρήσει ο κ.Σαββίδης προσκύνησε στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Είχε καί το περίστροφο μαζί του ;

a

Ανώνυμος είπε...

Γιατί σε πειράζει νόμιμα το έχει. Σε δημόσιους χώρους θα το είχα και εγώ όπως το γήπεδο. Σε ιδιωτικούς θα είχα την ασφάλειά μου. Μου αρέσει να κρίνω με το τι θα έκανα εγώ και εγώ θα το είχα για αυτοπροστασία σε δημόσιους χώρους.

Ανώνυμος είπε...

Μην παραπλανάς τον κόσμο a το είχε δεν το χρησιμοποίησε. Που το κακό. Φτάνει ο λαϊκισμός.