Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Είκοσι χρόνια ιερατικής πορείας


Είκοσι χρόνια ιερατικής πορείας, στρατευμένος στον αγώνα για την πνευματική ολοκλήρωση και την ηθική τελείωση σας, πιστός στην του Θεού παράταξη, στην ορθόδοξη πίστη, στην πορεία της αρετής, που έχει ως αποτέλεσμα να λάμπει η ιεροσύνη σας ως φωτεινό μετέωρο και να καταυγάζει τον σκοτεινό ορίζοντα του πονεμένου από την αμαρτία ανθρώπου δια της πνευματικής σας πατρότητας.
Ασφαλή εχέγγυα της δόκιμης έως τώρα ιερατικής σας προσφοράς, αποτέλεσαν, η ενάρετη πολιτεία σας, η θεολογική μόρφωσή σας, το ακέραιο του χαρακτήρα σας εκ νεότητάς σας, μαζί με τη χρηστή διαγωγή σας και την αγαθότητα της καρδιάς σας.

Κρατείστε ψηλά πάντοτε τη σημαία της πίστεως, της υπομονής, και της αρετής, για να φωτίζει το ιερατικό πέρασμά σας, τους ανθρώπους που αναζητούν παρηγοριά και αγάπη στο πετραχήλι σας, αλλά και εμάς που με τον χαρακτήρα μας σας πονάμε… αλλά σας σεβόμαστε και σας αγαπάμε.
Εύχομαι έτη ιεροσύνης πολλά, καρποφόρα, και ευλογημένα «έως της δευτέρας παρουσίας του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, ότε παρ’ αυτού μέλλεις απαιτείσθαι αυτήν.!»
Παρακαλώ για τις προσευχές σας.
Αναστάσιος Κωστόπουλος

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ Π. ΣΩΤΗΡΙΟ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ= ΠΤΕΡΟΙ, ΑΥΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑΤΤΕΙ ΑΝΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Όμορφα τα γράφεις και καλές οι ευχές σου.

Ανώνυμος είπε...

Αν και δεν γνωρίζω τον ιερέα εύχομαι με το Αμήν Γένοιτο!

π. Geras Imos είπε...

Τον γνώρισα στο Οικοτροφείο μας,Καρτάλη 7, που ερχόταν τις Δευτέρες καλεσμένος του τότε κ. Μηνά,νύν π. Μάρκου Τζανακάκη. Και σήμερα ήθελε ο Θεός να είναι στο πρόγραμμα της Μητρόπολης να συλλειτουργήσουμε το πρωί, ανήμερα της επειτείου του. Να είστε πάντα άξιος της ιερωσύνη σας πάτερ και να εύχεσθε και για εμάς τους νεώτερους! Να ευαρστείτε τον Θεό και στα υπόλοιπα χρόνια της ιερωσύνη σας!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΥΣ;;ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΟΣ! Είθε ο Κύριος να χαριτωνει κατά τους ποιμένας και τους ποιμενομενους!