Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Eπίσκεψη του Πειραματικού Γυμνάσιου Πατρών 
στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες

        Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 19 μέχρι και τις 23 Απριλίου 2018 εκπαιδευτική επίσκεψη ομάδας μαθητών και μαθητριών του Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών στις Βρυξέλλες.
Κεντρικό προορισμό της επίσκεψης αποτέλεσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όπου μαθητές και συνοδοί εκπαιδευτικοί ενημερώθηκαν για  τη λειτουργία των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ευρωκοινοβουλίου.
Υλοποιώντας το σύνολο των  εκπαιδευτικών  στόχων  της παρουσίας της στο Βέλγιο, η  ομάδα  ξεναγήθηκε στο ιστορικό κέντρο των Βρυξελλών και στην παλαιά πόλη της Bruges (Μπρυζ). Επίσης επισκέφθηκε  τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας,  Παλαιάς Τέχνης, Magritte, Μουσικών Οργάνων, Παλαιού Αυτοκινήτου και συναντήθηκε με το Σεβ. Μητροπολίτη Βελγίου κ. Αθηναγόρα στον Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό των Βρυξελλών.





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι πάνε στην Μύκονο και στην Κέρκυρα. Το σχολείο αυτό έβαλε στόχο και έκανε πραγματική εκπαιδευτική και όχι τουριστική εκδρομή. Το δικό μας σχολείο στο πρόγραμμα είχε και νυκτερινή διασκέδαση σε ξενυχτάδικο….
Συγχαρητήρια στο Πειραματικό Πατρών