Τρίτη 15 Μαΐου 2018

"Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" Γεώργιος Νεκτάριος Λόης



ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΣ:
"Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" 

Γεώργιος Νεκτάριος Λόης
29 -4-2018 ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ελληνική η Μακεδονία, αλλά αν δεν καταλάβουμε ότι η Ελληνικότητα δεν συνδέεται αναγκαστικά με γεωγραφικούς τόπους θα χάσουμε και την Αθήνα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΟΜΙΛΊΑ ΠΟΥ ΈΧΩ ΑΚΟΎΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Απλή και κατανοητή ακόμη και σε εμάς τους μη ειδικούς! Πολλά Συγχαρητήρια στον καθηγητή Λόη!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέει ο κ. Λόης καλά και οι άλλοι μακεδονομάχοι. Το μαχαίρι όμως που θα κόψει το πεπόνι της ονομασίας το έχει η κυβερνητική πλειοψηφία.
Εμάς μας γράφουν στα παλαιά των υποδημάτων τους και καλά κάνουν αφού τους ψηφίζουμε εν λευκώ με εκπροσώπους μας βουλευτές χωρίς εθνικά ενδιαφέροντα και ελληνικό πατριωτισμό.

Ανώνυμος είπε...

Είδα με προσοχή δύο φορές όλη την εισήγηση και για μια ακόμα φορά ο καθηγητής μας ήταν χειμαρρώδεις. Θεωρώ ότι είναι μοναδικός στο είδος του σε ολόκληρη τη χώρα. Πολλά συγχαρητήρια. Τον ευχαριστούμε για όσα μάθαμε!!

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι σίγουρος αγαπητέ 4.25 ότι ακόμη και για λόγους ψηφοθηρικούς θα μας ακούσουν!! Η εισήγηση του κ. Λόη είναι άκρως επιστημονική και καλά θα κάνουν οι πολιτικοί να πάρουν κανένα μάθημα για να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!!