Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ


ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΟΙΚΟΣ
ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ
(ΤΕΩΣ ΠΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
"Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ")

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ
ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

Την Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 που τιμάται η μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, εορτάζει και πανηγυρίζει μετά πάσης εκκλησιαστικής λαμπρότητος ο φερώνυμος Ιδρυματικός Ιερός Ναός του Κωνσταντοπου­λείου Ευγηρείου, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα τελέσεως των Ιερών Ακολουθιών:
Κυριακή 20/5/2018 ΩΡΑ 7.00 μ.μ. : Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό του Θεολόγου – Φιλολόγου Καθηγητού κ. Ηλία Σκόνδρα.
Δευτέρα  21/5/2018  ΩΡΑ  7.00 π.μ.: ΄Εναρξη ΄Ορθρου,
ΩΡΑ  8.30 π.μ.: Θεία Λειτουργία μετ΄αρτοκλασίας κατά την οποία θα προεξάρχει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατήρ Σωτήριος Τσάφος.

Το απόγευμα της Δευτέρας ώρα 7.00 θα ψαλεί Παράκληση στους εορτάζοντες Αγίους.
Προσκαλούνται οι φιλέορτοι φίλοι του Κωνσταντοπουλείου Οίκου Ευγηρίας όπως προσέλθουν μαζί με τα σεβάσμια γηρατειά μας και να συνεορτάσουν περιχαρώς και ευλαβώς την μνήμην των Αγίων Ισαποστόλων, του ευσεβούς Κωνσταντίνου και της πανευφήμου μητέρας του Ελένης οι οποίοι δια της χάριτος του Πανοικτίρμονος Θεού  διέλυσαν την απάτη της ειδωλολατρίας και εκράτυναν την ορθόδοξον πίστη.
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ  ΕΥΓΗΡΕΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: