Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

33η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Η 33η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς στις 19:00. 
Στην εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, θα υποδεχθεί τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Γέροντα Εφραίμ , ο οποίος θα απευθύνει λόγο πνευματικό και παρηγορητικό προς τους γονείς και τα παιδιά αντλώντας από την προσωπική ποιμαντική του εμπειρία στηριγμένη στην διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Ο Γέροντας Εφραίμ, με την πατρική αγάπη και τη νηφαλιότητα που τον διακρίνουν , θα απευθύνει παραινέσεις στους παρευρισκομένους που αφορούν σε ζητήματα της καθημερινής τους ζωής αλλά και της πνευματικής τους πορείας.

Στη Γιορτή θα λάβουν μέρος χίλια πεντακόσια παιδιά Δημοτικού και νέοι Γυμνασίου και Λυκείου από τις τριάντα ενορίες της Μητροπόλεως.
Η θεατρική ομάδα θα παρουσιάσει το έργο ‘Φωνάζει ο κλέφτης’ του Δημήτρη Ψαθά. Θα παρουσιασθούν, επίσης, παιδικές και νεανικές χορωδίες καθώς και συγκροτήματα παραδοσιακών χορών.
Η Γιορτή Νεολαίας σηματοδοτεί τη λήξη των δραστηριοτήτων της ιεραποστολικής χρονιάς και αποτελεί το επιστέγασμα των προσπαθειών και δράσεων που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς κατά τη διάρκεια του χειμώνα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: