Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Θεία Λει­τουρ­γία στόν Ἱ­ε­ρό Ναό τοῦ Ἁ­γί­ου Ἀν­δρέ­ου τοῦ Συλ­λό­γου «Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
«Ο ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΣ»
Μιαούλη 68 - Τηλ. 2610 329-737
Τήν Κυ­ρι­α­κή 24 Ἰ­ου­νί­ου 2018 μέ τίς εὐ­χές καί εὐ­λο­γί­ες τοῦ Σε­βα­σμι­ω­τά­του Μη­τρο­πο­λί­του μας κ.κ.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ θά τε­λε­σθῆ Θεία Λει­τουρ­γία στόν Ἱ­ε­ρό Ναό τοῦ Ἁ­γί­ου Ἀν­δρέ­ου τοῦ Συλ­λό­γου ἐ­πί τῆς ὁ­δοῦ Μι­α­ού­λη 68-70 μέ τήν εὐ­και­ρία συμ­πλη­ρώ­σε­ως  ἑ­νός  ἔ­τους ἀ­πό τά Ἐγ­καί­νια τοῦ Ἱ­ε­ροῦ Να­οῦ.
Ὥ­ρα ἐ­νάρ­ξε­ως Ὄρ­θρου 7.00 π.μ. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαίο το έργο του Πρωτόκλητου στην ιεραποστολική προσπάθεια της Αγίας Ορθοδόξου Εκκλησίας μας. Ο Σύλλογος έχει προσφέρει πολλά και παρόλες τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες βλέπω στο περιοδικό ότι το Συμβούλιο προσφέρει. Να έχουν την ευλογία του Πρωτοκλήτου Αγίου Ανδρέα.

Ανώνυμος είπε...


'' Δόξα και τιμή και ειρήνη παντί τω εργαζομένω το αγαθόν...,ου γαρ έστι προσωποληψία παρά τω θεώ.'' Απ. Παύλος.

Ο Σύλλογος της Ορθοδόξου Ιεραποστολής των Πατρών ''ο Πρωτόκλητος ''
άς συνεχίζει με ιερή καύχηση να ενισχύει , παρά τις όποιες αντιξοότητες τις όπου γης Ορθόδοξες Ιεραποστολές ,της Εκκλησίας μας, με τη βεβαιότητα ότι '' παρά Κυρίου ο έπαινος '' και ου παρά ( θνητοίς )
ανθρώποις.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω το περιοδικό αυτού του Συλλόγου ο οποίος κάνει τεράστιο έργο στον χώρο της ιεραποστολής. Βοηθούσε και συνεχίζει να βοηθά χωρίς να το διατυμπανίζει πολλές ιεραποστολές. Είναι από τους σημαντικότερους ιεραποστολικός Συλλόγους της Ελλάδας. Ο κ. Σίμος και οι συνεργάτες του κάνουν έργο με το να κτίζουν εκκλησίες, να συντηρούν σχολεία και ορφανοτροφεία, να βοηθούν ιατρικά κέντρα κλπ. δόξα και τιμή στους εργάτες της ιεραποστολής.

Ανώνυμος είπε...

Γνωρίζοντας το έργο σας από το περιοδικό το οποίο λαμβάνω ΄ΦΩΣ ΕΘΝΩΝ΄ και έχοντας διαβάσει την ανακοίνωση εδώ σας γνωρίζω πως και εγώ ένωσα τις ταπεινές μου προσευχές με θερμότητα προς τον Κύριο για να ενισχύει τον λαμπρό Σύλλογό σας και να φωτίζει το συμβούλιό σας προς δόξα του Ονόματος του Κυρίου εις τα Έθνη.

ΥΓ. Σε κάποια από τις επισκέψεις του π. Χαρίτωνα τον άκουσα στην Αθήνα στο τέλος ομιλίας να μας λέει και τώρα θα σας παρακαλέσω να λέτε στην προσευχή σας «Κύριε ευλόγησε την Ιεραποστολή» με συγκίνησε ο λόγος του και το κάνω.