Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Αποχαιρετισμός σε μία «γεμάτη χρονιά» για το Γυμνάσιο Καράτουλα

 Με μία εντυπωσιακή εκδήλωση στο Κλειστό Καράτουλα
Αποχαιρετισμός σε μία «γεμάτη χρονιά» για το Γυμνάσιο Καράτουλα

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε στους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής Ωλένης  το Γυμνάσιο Καράτουλα το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαΐου. Στην εκδήλωση λήξεως της Σχολικής χρονιάς 2017-2018 παρουσιάστηκε ένα πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχαν οι περισσότεροι μαθητές του Σχολείου, οι οποίοι και το είχαν προετοιμάσει με τον συντονισμό των Εκπαιδευτικών τους. Παρότι για 10η συνεχή χρονιά το Γυμνάσιο στεγάζεται σε λυόμενες εγκαταστάσεις, δεν έχει μειωθεί η διάθεση για δημιουργικότητα, κάτι που εκφράζεται από το πλήθος των Σχολικών δραστηριοτήτων που οργανώνει το Σχολείο.

 Στην έναρξη της εκδηλώσεως χαιρετισμό στο κοινό που παραβρέθηκε στις εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου Καράτουλα ο Διευθυντής του Γυμνασίου κ. Αθανάσιος Παπαγρηγορίου, που ευχαρίστησε όλους  όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση και την  παρουσίαση της εορτής λήξεως. Επίσης ανέγνωσε μήνυμα του τ. Βουλευτή Ηλείας κ. Μιχάλη Κατρίνη, που δεν μπόρεσε να είναι παρών στην εκδήλωση.

ΜΕ ΧΟΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
Ακολούθως οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου παρουσίασαν χορωδιακά τραγούδια από την νεώτερη ποιητική και μουσική δημιουργία, με την καθοδήγηση και συνοδεία στο πιάνο της Καθηγήτριας Μουσικής κ. Αρσινόης Γεωργοπούλου και στην κιθάρα του Καθηγητή Φυσικής κ. Ιωάννη Κεχράκου. Οι μαθητές της τελευταίας τάξεως αποχαιρέτισαν την παρουσία τους στο Σχολείο με τον καλύτερο και πιο συγκινητικό τρόπο. Στην συνέχεια προβλήθηκε σε γιγαντοοθόνη οπτικό υλικό από την Σχολική Χρονιά, από τον Αγιασμό του Σεπτεμβρίου μέχρι την συμμετοχή στο Πρόγραμμα Erasmus+, το Πρόγραμμα της Πολυγλωσσίας  και τις εκπαιδευτικές εκδρομές που οργάνωσε το Σχολείο εντός και εκτός Ηλείας.  Οι εικόνες αποδείκνυαν το μέγεθος των δράσεων και της σχολικής ζωής, ιδιαίτερα από τα ταξίδια ανταλλαγής μαθητών σε Ισπανία και Ιταλία.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση παραδοσιακών και σύγχρονων χορών από τους μαθητές όλων των τάξεων, κάτι που συντόνισε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Ιωάννης Γεωργούλιας, προκαλώντας ενθουσιασμό και χειροκροτήματα σε όλο το κοινό.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Στο τέλος της εκδηλώσεως σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαιδεύσεως Ηλείας κ. Βασίλειος Δημητρέλλος, που συνεχάρη μαθητές και εκπαιδευτικούς για το όλο θέαμα που παρουσίασαν . Στο πλαίσιο της εκδηλώσεως προσφέρθηκαν αναψυκτικά σε όλους τους παρευρεθέντες μέσα σε και χαράς και ικανοποίησης για την ολοκλήρωση μιας ακόμη Χρονιάς με δημιουργική διάθεση.
Ανάμεσα στους άλλους το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος  Ωλένης π. Αθανάσιος Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Καράτουλα κ. Γεώργιος Τσατσαμπάς, ο Διευθυντής του Λυκείου Καράτουλα κ. Νικόλαος Σεβόπουλος, καθηγητές και δάσκαλοι από τα τοπικά Σχολεία, Γυμνάσιο, Λύκειο και Δημοτικό κ.ά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια: