Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ


Αγαπητοί αδελφοί, επανερχόμαστε σχετικά με το πρωινό μας μήνυμα για το Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία τη Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018 στα Ιωάννινα.
Το Σωματείο μας Ε.Ρ.Ω Πάτρας, από τις αρχές της χρονιάς που ανασύρθηκε από τους κυβερνώντες, με καθαρά ύποπτους σκοπούς, το θέμα της Μακεδονίας, δραστηριοποιήθηκε με τα μέλη και  φίλους του, με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις (συλλαλητήρια Θες/νικης και Αθήνας, μεγάλη εκδήλωση στο χώρο του Τ.Ε.Ι. στη Πάτρα, ενημερώσεις σε Ιερούς Ναούς στη πόλη μας και η επιτυχημένη εκδήλωση στην Κάτω  Αχαΐα).  Η ανταπόκριση των κατοίκων της περιοχής μας ήταν εντυπωσιακή. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στη βοήθεια του Θεού, στις ευλογίες των αγίων πατέρων που μας στηρίζουν και στην ανιδιοτελή και συνάμα δραστηριοποίηση των μελών και των δεκάδων φίλων μας.
Τώρα όπως γνωρίζετε το εθνομηδενιστικό μόρφωμα που κυβερνά τη χώρα μας μαζί με τα κέντρα χάραξης πολιτικών εκτός Ελλάδος («Μεγάλες δυνάμεις» , Οργανώσεις think tank  γεωστρατηγικής κ.λ.π.) δείχνουν ακάθεκτοι , να βιάζονται να κλείσουν το θέμα. Το μόνο πράγμα που τους φοβίζει είναι ο ξεσηκωμός και η αντίδραση του λαού μας, η πατριωτική του αφύπνιση, που τόσο συντονισμένα, εδώ και χρόνια καλλιεργούν την ύπνωση του.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, είναι για τη γενιά μας μια μεγάλη μάχη, ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ, όπως κάνουν  εδώ 2.500 χρόνια οι πρόγονοί μας.

ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΧΘΟΥΜΕ  ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, όπως εμείς οι Ρωμιοί γνωρίζουμε, με αποφασιστικότητα, νηφαλιότητα, ενωτικά, ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝ.

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ, 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΚΑΙ ΩΡΑ 19.00 ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.

ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ

Έχουμε την ευλογία και αυτή τη φορά να συνδιοργανώσουμε την εξόρμηση για τα Ιωάννινα με τον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου Πατρών, που τόσο μας έχει βοηθήσει στις δράσεις μας, τα τελευταία 3 χρόνια.

Ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών θα μπούν 1 ή 2 .. λεωφορεία για Ιωάννινα.
Η  ενδεικτική τιμή (εξαρτάται από τους συμμετέχοντες) είναι 15 € / άτομο.

Η αναχώρηση θα γίνει τη Τετάρτη 6 Ιουνίου ώρα 15.30 (το πολύ 15’ αναμονή για την αναχώρηση) στο πάνω μέρος της οδού Αγίου Νικολάου, απέναντι από το αρτοποιείο ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ (το/α πούλμαν θα είναι στο ρεύμα καθόδου).

ΟΣΟΙ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ (για να κλείσουμε τον αναγκαίο αριθμό πούλμαν) ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ ΩΡΕΣ 17.00-21.00  και ΤΡΙΤΗ  5 ΙΟΥΝΙΟΥ  ΩΡΕΣ 18.00-21.00  ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

ΓΙΑ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ω. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ κο ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ  (τηλ. 6979700321)

Δεν υπάρχουν σχόλια: