Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Mε τον Αρχιεπίσκοπο Ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδας συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ


 Την εθι­μο­τυ­πι­κή ε­πί­σκε­ψη του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου των εν Ελλάδι Αρμενίων Ορθο­δό­ξων κ. Κεγάμ Χατσεριάν δέ­χθη­κε την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018 στο γρα­φεί­ο του στη Νέα Ιωνία ο Σεβασμιώτατος Μη­τρο­πο­λί­της Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.
Ο Αρ­χι­ε­πί­σκο­πος, ο οποίος συ­νο­δευ­ό­ταν από κληρικούς συνεργάτες του και τον Πρόεδρο της Αρμενικής Κοινότητας, έτυ­χε θερ­μής υ­πο­δο­χής α­πό τον Μη­τροπολίτη κ. Γαβριήλ και τους Συνεργάτες του.
Κατά την συνάντησή τους αντάλλαξαν απόψεις και θέσεις σχετικά με την παρουσία των Ορθοδόξων Αρμενίων στην πατρίδα μας, αναλύθηκαν επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησία και τους χριστιανούς στον κόσμο και συζήτησαν για την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί Μέση Ανατολή.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γαβριήλ ευχαρίστησε θερμά τον κ.Κεγάμ Χατσεριάν και τους συνεργάτες του για την τιμητική επίσκεψη και στη συνέχεια αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

1 σχόλιο:

π. Geras Imos είπε...

Να εορτάζουμε σήμερα σήμερα το θαύμα της αγίας Ευφημίας με τον τόμο της Δ' Οικουμενικής Συνόδου κι εμείς να αποκαλούμε Ορθόδοξους τους Μονοφυσίτες! Και μετά αναρωτιόμαστε για τα δεινά της Εκλησίας, του Έθνους κτλ...