Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Αλλαγή Διοίκησης στην ΣΕΤΤΗΛ στο Πύργο

 Με την παρουσία του αρχηγού του Τεχνικού Σώματος Υποστρατήγου κ. Σπυρίδωνος Βαζούρα πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο Ταγματάρχου Χρήστου Καραχάλιου στον Πύργο η αλλαγή της Διοικήσεως στην ΣΕΤΤΗΛ. Προηγήθηκε δέηση για τους στρατευσίμους και το προσωπικό της Μονάδας από τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό στην είσοδο του Διοικητηρίου, ενώ ακολούθως τα καθήκοντα του νέου Διοικητού ανέλαβε ο Αντισυνταγματάρχης Τεχνικού Ιωάννης Μπλούνας

 Ο απερχόμενος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης Τεχνικού κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΣΕΤΤΗΛ για την γόνιμη επί 2 έτη συνεργασία τους, αλλά και την οικογένειά του, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σε όλες τις στιγμές της επαγγελματικής του πορείας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μικρή δεξίωση στο Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας, όπου ανάμεσα στους άλλους τον απερχόμενο Διοικητή κ. Σμυρνή τίμησαν οι εκπρόσωποι του προσωπικού της ΣΕΤΤΗΛ, η Κοινότητα Λεχαινών, αλλά και ο διοικητής ΔΙΚΕ (ΙV Μεραρχία Πεζικού) Υποστράτηγος κ. Γεώργιος Μπουζάκης. Το παρών έδωσαν ο πέραν των εκπροσώπων της 117 Πτέρυγας Μάχης, της Αστυνομικής Διευθύνσεως, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Λιμενικού Σώματος, ο  Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας κ. Ζώης Υφαντής, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ηλείας κ. Γεώργιος Σταματόπουλος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολεμιστών Κύπρου 1974 κ. Αθανάσιος Δασκόπουλος, ο Γραμματέας του Συνδέσμου Οπλιτών Ηλείας κ. Γεώργιος Κουρκούτας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων Πολεμιστών Κορέας παραρτήματος Ηλείας κ. Κωνσταντίνος Φάρος, ο Πρόεδρος των Λεχαινών κ. Γεώργιος Γαλάτης, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου κ. Διονύσιος Αντωνόπουλος κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: