Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτό θα είναι με τη Χάρη του Θεού, το σχέδιο του τέμπλου του Ι.Ν. του Αγίου Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών


Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου Κρύα Ιτεών

  Αυτό θα είναι με τη Χάρη του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, το σχέδιο του ξυλογλύπτου τέμπλου που θα κοσμήσει τον Ιερόν Ναόν του Αγίου Αντωνίου εις Κρύα Ιτεών Πατρών.
Το σχέδιο εκπόνησε η κ. Χρύσα Παπαθανάση - Πίνα και θα φιλοτεχνήσει ο σύζυγός της, έγκριτος ξυλογλύπτης κ. Χάρης Πίνας, έργα του οποίου κοσμούν ήδη τον ως άνω Ιερό Ναό, αλλά και άλλους Ναούς της Μητροπόλεώς μας και όχι μόνο.
Και σε αυτήν την ενέργειάν του το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον, παρακαλεί διά την συνεισφοράν όλων μας διότι δεν δύναται να ανταπεξέλθει εξ’ ολοκλήρου εις τας οικονομικάς απαιτήσεις του μοναδικού αυτού έργου.

Αδελφοί ας βάλουμε όλοι μας ένα λιθαράκι από το υστέρημά μας και ας γίνουμε κτήτορες συμβάλλοντας εις την αποπεράτωσιν του Ναού,
αλλά και εις την πραγματοποίησιν αυτού του σπουδαίου έργου, το οποίο θα ζεστάνει και θα ομορφύνει τον εσωτερικόν χώρον της εκκλησίας μας, δεδομένου ότι το τέμπλο είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίζει κανείς εισερχόμενος μέσα εις έναν Ναόν.
Θα είναι μια ένδειξη συμπαρατάσεως εις τους αγωνίζοντας και ένα κερί παρακλήσεως προς τον Άγιον Αντώνιον, υπέρ υγείας και ευλογίας των οικογενειών μας.
Όσοι επιθυμείτε να συνεισφέρετε ως δωρητές εις το έργον αυτό, μπορείτε να επικοινωνείτε διά κάθε πληροφορίαν, με τον πρόεδρον του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Ιωάννη Δημητρόπουλο (τηλ. 6936581661).
Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε γενικότερα εις την αποπεράτωσιν του Ναού, καταθέτοντας χρήματα εις τον τραπεζικόν λογαριασμόν που διατηρεί το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον, ενημερώνοντάς μας (τηλ: 2610340902 & 6936581661, e-mail: ioannisdim@hotmail.gr) διά να λάβετε την σχετικήν απόδειξιν.

Τραπεζικός λογαριασμός: Εθνική Τράπεζα 226/296222-53

ΙΒΑΝ: GR0501102260000022629622253
swift code: ETHNGRAA

Ταχυδρομική Διεύθυνση:
Ι.Ν. Αγίων Χαραλάμπους & Αντωνίου
Κρύα Ιτεών
26332 Πάτρα
Grecce

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μέχρι τώρα δωρητάς και ευχόμεθα ο Άγιος Θεός διά πρεσβειών του Αγίου Αντωνίου, να τους χαρίζει υγείαν και κάθε ευλογίαν. 

Με αγάπην Χριστού
διά το Εκκλησιαστικόν Συμβούλιον
ο πρόεδρος
Πρωτοπρεσβύτερος  Ιωάννης Δημητρόπουλος
  
ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

* Τοποθέτηση πολυκανδήλου εις την Ωραίαν Πύλην
*Κατασκευή Ιερών σκευών

*Ξυλογλυπτικές εργασίες Αγίου Βήματος
*Τοποθέτηση Άμβωνος - Δεσποτικού

*Ηχητική εγκατάσταση
*Ολοκλήρωση Αγιογραφήσεως
*Τοποθέτηση Κλιματισμού
*Εξωτερική πλακόστρωση 

κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: