Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στης 6 και 30 το απόγευμα, εις τον πάνσεπτο Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, Πολιούχου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιαστεί, απο τους Ιερείς του Ναού, το υπέροχο βιβλίο, του Πρωτοπρεσβυτέρου Πατρός Γεωργίου Θεοδωρή, Κληρικού του Αγίου Δημητρίου, με τίτλο ΤΟ ΜΥΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΘΑΥΜΑΤΑ.
  Ως νέοι που διψάμε για αγιότητα και αυθεντικότατα, σας προσκαλούμε όλους να παρευρεθείτε, για να ακούσετε και να απολαύσετε, τα θαυμαστά και εξαίσια θαύματα του Αγίου Δημητρίου μας. Πιστέψτε μας, η ωφέλεια που θα αποκομίσετε, θα ειναι μεγάλη.
  Εμείς, τα παιδιά του Αγίου Δημητρίου, διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, συγκινηθήκαμε, αλλοιωθήκαμε, γεμίσαμε παρηγοριά, δύναμη και χαρά Χριστού.

Πρόκειται κυριολεκτικά για ενα βιβλίο άγιο, χαριτωμένο, ευλογημένο, αγιοδημητριάτικο.
  Εκ βάθους καρδίας, για πολλοστή φορά, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες, στον παπα Γιώργη μας, ο οποίος μας προσέφερε έναν πνευματικό θησαυρό.
  Είθε όλοι οι άνθρωποι και ειδικά οι νέοι μας, να γευθούνε και να απολαύσουνε, την χάρη του Μύρου του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου, Προστάτου, Φίλου και Πατέρα μας. ΑΜΗΝ.

                                    Μετα βαθυτάτου σεβασμού.
        Πτυχιούχοι και Φοιτητές Διαφόρων Σχολών της Θεσσαλονίκης.
                          Τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια: