Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Η Πατρινή γυναικεία χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας στο "5o διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ"


 Στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε  το "5o διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ" που διοργάνωσε η Artiva Cultural Management & Advertising υπό την αιγίδα του δήμου Ναυπλιέων και του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ κάνοντας έναρξη την Παρασκευή στις 7 Νοεμβρίου και διήρκεσε μέχρι τις 11 Νοεμβρίου 2018 .
Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο   με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 20 χορωδιακών σχημάτων και 800 χορωδών με  καλλιτεχνικό διευθυντή το μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη.

Σε αυτή την σημαντική διοργάνωση συμμετείχε η Πατρινή γυναικεία χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας η οποία με το πρόγραμμα της απέσπασε θερμότατες και άκρως κολακευτικές κριτικές.
Το πρόγραμμα της συναυλίας ήταν:
1 Hotaru koi

2 On suuri sun rantas autius : Matti Hyokki /Σόλο Κατερίνα Γεωργίου
3  Caramba : Otilio Galindez διασκευή Alberto Grau
4 Bo yavo haboker : Josef Hadar
5 Γιαρέμ: Γ. Χατζηνάσιος -διασκευή Σάββας Ρακιντζάκης
6 And all that Jazz  John Kander/χορογραφία Κατερίνα Γεωργίου
Πιάνο έπαιξε η Κωνσταντίνα Ανδρουτσοπούλου και τη χορωδία διηύθυνε η
Έλενα Δρουκοπούλου.



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ ΧΟΡΩΔΙΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ.ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΟΡΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα επιτυχίες π. Κωνσταντίνε στην χορωδία του ναού σας.

Ανώνυμος είπε...

Στην Πάτρα πότε θα την απολαύσουμε;

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια αυτή ξεφεύγει από τις πρόχειρες λύσεις από ότι βλέπω με το να μετέχει σε Φεστιβάλ. Μπράβο στην Μαέστρο για την εργασία της και στον Ναό για την φροντίδα του. Εύχομαι να είχε επιτυχίες.