Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός Ταυτότητα φύλου: μια διεπιστημονική προσέγγιση



Πρωτοπρεσβύτερος π. Βασίλειος Θερμός
Ταυτότητα φύλου: μια διεπιστημονική προσέγγιση

Κάντε κλικ εδώ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχω ακούσει πολλά από πολλούς. Ο ομιλητής εδώ μίλησε με λόγο ξεκάθαρο και προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα, τουλάχιστον όπως εγώ την νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Απορώ γιατί πολλοί δικοί μας "θρησκευτικοί" πολεμούν αυτά τα οποία λέει και γράφει ο π. Β.Θ.
Το κακό της όλης υποθέσεις είναι ότι αν και καταδικάζουν δεν δίνουν προτάσεις στο επίκαιρο θέμα το οποίο απασχολεί πολλούς και από εμάς τους εκκλησιαστικούς.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική και τεκμηριωμένη ομιλία. Ο π. Βασίλειος αποτελεί την τεκμηριωμένη, ψύχραιμη και επιστημονικά θεμελιωμένη φωνή και την αδέσμευτη ιδεολογικά συνείδηση με αληθινή αγάπη για τον πάσχοντα και όχι ψευτοδιδασκαλίες αγάπης.

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα χρόνο και την άκουσα. Έψαξα στο ιντερνέτ και είδα ότι έγινε τον Οκτώβριο. Κρίμα που απουσίαζες και δεν μας ενημέρωσε κ. Αναστάσιε. Δεν διαβάζω εφημερίδες και την έχασα αυτή την αξιόλογη και ενδιαφέρουσα εκδήλωση με καλό πάνελ ομιλητών. Ο πατήρ Θερμός όπως πάντα σπουδαίος. Τουλάχιστον την άκουσα από το βίντεο. Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ με τον π. Ιωάννη Φωτόπουλο στην κριτική του για τις απόψεις του π. Β. Θερμού σε ζητήματα που έχουν σχέση με τα σεξουαλικά.

Παμβώ

Ανώνυμος είπε...

Παμβώ οι απόψεις του κληρικού που αναφέρεις είναι απόψεις που έχουν βάση στο γράμμα αλλά όχι στο πνεύμα της σύγχρονης ποιμαντικής. Σήμερα μερικά της εποχής του Toth Tihamer (Τοθ) που διαβάζαμε εμείς είναι για…
Ας κάνει συζήτηση με την νεότητα και μετά ας μας πει. Αφού πλέον εγώ που είμαι 60αρης έχω αναθεωρήσει πόσο η νεότητα που γνωρίζει πλέον πολλά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Παμβώ έχει δίκαιο και εσύ κάνεις λάθος 5:24 μ.μ. πάσχοντας από το κρυολόγημα της θεωρίας του εκσυγχρονισμού της ηθικής. Η ηθική δεν είναι κάτι φαγώσιμο που μπορούμε να αλλάξουμε ανάλογα με τα γούστα μας.

Ανώνυμος είπε...

"το κρυολόγημα της θεωρίας του εκσυγχρονισμού της ηθικής"
Πού τα βρίσκεις αυτά ρε φίλε! Φοβερό μιλάμε!
Εσύ μάλλον πάσχεις από την λοιμική της κατάκρισης!
w

Ανώνυμος είπε...

Αν πάσχει κάποιος αυτός είσαι εσύ ανώνυμε - 9:12 μ.μ. από την επάρατη αρρώστια της διάλυσης της ηθικής στο όνομα του προοδευτισμού.

Ανώνυμος είπε...

Ο 60άρης 5:24 μ.μ. χρειάζεται να αποκτήσει πολύ περισσότερη σοβαρότητα και μετά να γράφει για να μην αδικεί κληρικούς σαν τον π. Ιωάννη Φωτόπουλο.

Ποιός του είπε ότι ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος έχει λάβει από τον Toth Tihamer (Τοθ); Ο π. Ιωάννης Φωτόπουλος δεν μιλάει για ν' αρέσει στα αυτιά της νεολαίας. Μιλάει ΠΑΤΕΡΙΚΑ.

Νίκανδρος

Ανώνυμος είπε...

Τους φωτισμένους ανθρώπους που τολμούν να ανοίγουν δρόμους η συντήρηση πάντα τους πολεμά. Ας το καταλάβουν οι πολέμιοι ότι ο π. Θερμός εκτός από θεολόγος είναι και ιατρός. Οι απόψεις του είναι συνδυασμός των δύο επιστημών και της εμπειρίας του ως παιδοψυχολόγου. Του έχω εμπιστοσύνη.