Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την Μ.Φ.Η. «Η Αγία Σκέπη»

 Ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.  Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την Μ.Φ.Η. «Η Αγία Σκέπη» της Χριστιανικής Εστίας Πατρών
Με θερμότητα τους υποδέχθηκαν οι φιλοξενούμενοι και ο Διευθυντής του Ιδρύματος κ. Αναστάσιος Κωστόπουλος με την Κοινωνική Λειτουργό κ. Ανδριάνα Τσαγκάρη και αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και χαρούμενη Πρωτοχρονιά, ενώ η Μπάντα του Δήμου έπαιξε γιορτινές μελωδίες.
Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ από την «Αγία Σκέπη» ο Δήμαρχος κ. Κώστας Πελετίδης σημείωσε:
«Καλές γιορτές, καλή χρονιά, υγεία σε όλους. Σήμερα βρισκόμαστε στους χώρους των Ιδρυμάτων μας που με δυσκολία λύνονται προβλήματα γιατί απουσιάζει εντελώς η κρατική μέριμνα που έπρεπε να υπάρχει. Γνωρίζουμε ότι κινούμαστε μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για όλους τους εργαζόμενους και για το λαό μας. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας, δίνουμε τις ευχές μας και βάζουμε κι εμείς το «λιθαράκι» να λυθούν αυτά τα προβλήματα στους χώρους που επισκεπτόμαστε, ώστε να πάνε τα πράγματα καλύτερα».






















8 σχόλια:

π. Geras Imos είπε...

Επιτέλους ένας αφιλοχρήματος δήμαρχος που δείχνει έργο...

Ανώνυμος είπε...

Ο Πελετίδης είναι Δήμαρχος με ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνει ενδιαφέρον για τον άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος των έργων. Τρέχει παντού και προστατεύει τους δημότες όσοι λίγοι Δήμαρχοι.

Ανώνυμος είπε...

Απορία!!!!
Ο Πελετίδης είναι Δήμαρχος Πατρας και πήγε στην Αγία Σκέπη.
Ο Κωστόπουλος όπως γράφει εδώ είναι Διευθυντής στην Αγία Σκέπη. Πότε είναι στην θέση του; μια είναι στην Αυστραλία, την άλλη στην Κύπρο, την παράλλη στο Χονγκ Κονγκ, τρέχει σε άϊρα και κάϊρα. Πως βρέθηκε στην Πάτρα; Οι φωτογραφίες μήπως είναι μοντάζ; Κάπου αλλού θα τρέχει… δεν νομίζω να είναι Πάτρα!!!!!
Μετά από τόσες απουσίες μήπως πρέπει να του δείξουν την πόρτα της εξόδου… τα μοντάζ δεν πείθουν….

Ανώνυμος είπε...

γιατι τετοια απορια;;;;; η θυσια του κ. Κωστοπουλου ειναι καθημερινη και αθορυβη!!!! η παρουσια του κ. Δημαρχου ευπροσδεκτη , αλλα για τα ΜΜΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΜΙΑ Η ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ!!! Ο Κ.ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΑΦΑΝΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο έχει προοδεύσει το μοντάζ.
Τον έχουν σαν να είναι εκεί.
Μα που έχει φτάσει η τεχνολογία!!!
Άκουγα στις ειδήσεις για στημένες μονταζιέρες αλλά τώρα τις κατάλαβα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙΣ 6:04.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΟΡΤΑ ΕΞΟΔΟΥ.ΤΑΣΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.ΚΑΛΛΑ ΧΡΙΑΤΟΥΓΕΝΝΑ.