Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καινούριες Αγιογραφίες στο νεόδμητο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών (φωτογραφίες)

Καινούριες Αγιογραφίες ετοποθετήθησαν προνοία του Αγίου Θεού και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου, εις τον νεόδμητον Ιερόν Ναόν του Αγίου Αντωνίου στα Κρύα Ιτεών.
Προσετέθησαν νέες υπέροχες βυζαντινές Αγιογραφίες τόσο στο Άγιο Βήμα, όσο και στον Κυρίως Ναό.
Συγκεκριμένα εφιλοτεχνήθησαν και ετοποθετήθησαν από τον Αγιογράφο μας κ. Σταύρο Φύσκιλη, οι παραστάσεις «Λάβετε φάγετε» και «Πίετε εξ αυτού πάντες», οι Πρωτοκορυφαίοι Απόστολοι Πέτρος και Παύλος, οι Άγιοι: Μάρκος ο Ευγενικός, Διονύσιος ο εν Ζακύνθω, Απόστολος Ανδρόνικος εκ των εβδομήκοντα, Λάζαρος ο Τετραήμερος, Γρηγόριος ο Παλαμάς, Βλάσιος, Νικόλαος ο Πλανάς, Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης και Αμφιλόχιος ο εν Πάτμω.

Όσοι επιθυμείτε να συνεισφέρετε ως δωρητές στο έργο της Αγιογραφήσεως, προσφέροντας μια Εικόνα για ευλογία στην οικογένειά σας, μπορείτε να επικοινωνείτε για κάθε πληροφορία, με τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Ιωάννη Δημητρόπουλο (τηλ. 6936581661).
Στην παρούσα φάση, αν ενδιαφέρεται κάποιος, μπορεί να γίνει δωρητής προσφέροντας το κόστος για τις προαναφερόμενες αγιογραφίες:
α. Της παραστάσεως «Λάβετε φάγετε».
β. Του Αγίου Λαζάρου του τετραημέρου.
γ. Του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά.
δ. Του Αγίου Νικολάου του Πλανά.
(δείτε τις φωτογραφίες).














Μπορείτε επίσης να συνεισφέρετε γενικότερα στην αποπεράτωση του Ναού καταθέτοντας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ενημερώνοντάς μας (τηλ: 2610340902 & 6936581661, e-mail: ioannisdim@hotmail.gr) διά να λάβετε την ανάλογο απόδειξη.

Τραπεζικός λογαριασμός: Εθνική Τράπεζα 226/296222-53

ΙΒΑΝ: GR0501102260000022629622253 swift code: ETHNGRAA

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μέχρι τώρα αφιερωτάς και δωρητάς και ευχόμεθα ο Πανάγιος Θεός διά πρεσβειών του Αγίου Αντωνίου, να τους χαριτώνει και να ευλογεί τον καθημερινόν τους αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: