Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ο κ. Χαράλαμπος Στανίτσας υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές


  Με χαρά πληροφορήθηκα, ότι ο αγαπητός και καλός φίλος κ. Χαράλαμπος Στανίτσας, θέτει υποψηφιότητα στις Δημοτικές εκλογές. Είναι γνωστός σε όλους μας, από το καταξιωμένο έργο το οποίο έκανε κατά την προηγούμενη θητεία του στον Δήμο.
  Προσωπικά με συνδέει γνωριμία από τα νεανικά του χρόνια. Είχα την τιμή να συνεργασθώ μαζί του σε πολλούς τομείς, εκτιμώ τα πολλά διοικητικά προσόντα που διαθέτει, καθώς και την αποτελεσματικότητα με την οποία επισφραγίζει τους στόχους τους.
  Αγαπητέ μου Χαράλαμπε, σου εύχομαι με την εκλογή σου να προσφέρεις όλα όσα οραματίζεσαι για την πόλη μας.

Ο Χαράλαμπος Στανίτσας στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά
«Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε στην πόλη την πρωτοτυπία μας, 
τη φρεσκάδα μας και την επινοητικότητά μας»

«Στις εκλογές του 2019 δηλώνω και πάλι παρών!» τονίζει ο καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Στανίτσας, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Πέτρου Ψωμά “σπιράλ”.
«Από το 2010 που πρωτοξεκίνησα το ταξίδι στην τοπική αυτοδιοίκηση, δηλώνω αθεράπευτα ερωτευμένος με την πόλη μου, την Πάτρα και αυτή η αγάπη με φέρνει στο “σπιράλ”. Μια παράταξη νέα, φρέσκια, ζωηρή με ανήσυχο πνεύμα και αέρα ανανέωσης.
Με φέρνει να συμπορεύομαι με τον Πέτρο Ψωμά, έναν φίλο που συνεργαστήκαμε από το 2010 και εκτίμησα την ειλικρίνεια, την ευθύτητα και την καθαρότητα της σκέψης του, τη μεθοδικότητά του και την οργάνωσή του» δηλώνει και προσθέτει:
«Στο “σπιράλ” είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε στην πόλη την πρωτοτυπία μας, τη φρεσκάδα μας, την επινοητικότητά μας, τον “κοινό νου”. Να αντικαταστήσουμε την αγκύλωση και την ακαμψία με τη δράση, την οίηση και την αλαζονεία με τη μετριοφροσύνη, τις εμμονές με τη συνεννόηση, την κομματική εμπάθεια με τη διαλλακτικότητα, την καταγγελία με τη δημιουργία, την κατήφεια με τον ενθουσιασμό. Προτιμώ τη συμμετοχή, την εμπλοκή και τη δράση, δεν μπορώ τη γκρίνια, τη μεμψιμοιρία και τον εφησυχασμό!».
Ο Χαράλαμπος Στανίτσας του Γερασιμαγγέλου, γιός ιερατικής πολύτεκνης οικογένειας, με καταγωγή από την Κεφαλληνία, γεννήθηκε στην Πάτρα το 1977 και μεγάλωσε στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών, στο Τμήμα της Κλασικής Φιλολογίας και έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στις "Στρατηγικές Διαχείρισης Καταστροφών και Κρίσεων στην Σχολική Μονάδα” του ΕΚΠΑ. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά και είναι Πτυχιούχος Βυζαντινής Μουσικής. Είναι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Ιωάννα Κυριακοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά (τρία αγόρια και δύο κορίτσια). Εργάστηκε για δέκα χρόνια, μέχρι το 2011, στο Αρσάκειο Γυμνάσιο Πατρών και έκτοτε υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση. Σήμερα, διδάσκει στο 9ο και 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ της Πάτρας. Στις εκλογές του 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος με την Παράταξη "Τώρα για την Πάτρα, Γ. Δημαράς" και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Αντιδήμαρχος Υγείας- Πρόνοιας, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Ανθρώπινου Δυναμικού και ΜΜΕ και Εκπρόσωπος Τύπου της Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Δημαρά. Επίσης είναι μέλος στο ΔΣ της Πολυτεκνικής Οργάνωσης Πατρών και Περιχώρων. Στις εκλογές του 2014 ήταν πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη θα με βασανίσεις να έλθω Πάτρα στις εκλογές μόνο και μόνο για να σε σταυρώσω. Αν δεν ήσουν εσύ δεν θα κατέβαινα. Άντε με την νίκη!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Στανίτσας είναι ένας δοκιμασμένος και έμπειρος αυτοδιοίκητος που μπορεί με την αγάπη του για την Πάτρα να συνεισφέρει στην αναμόρφωσή της.

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Μπαμπη !!!!
Είσαι μάγκας γιατι πας στα δύσκολα και κόντρα στους μηχανισμούς.
Εννοείται στηρίζουμε όσο πάει !
Καλή επιτυχία .

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χαράλαμπε ,

Από την αρχή της ενασχόλησης σου με τα κοινά σε υποστηρίζουμε και σε ψηφίζουμε γιατι είσαι παιδί με ήθος και αρχές , τη επιβλέψει του πατρός Γερασιμαγγελου. Εύγε για την αποφασιστικότητα και την παρρησία σου

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία! Ο Θεός να σε φωτίζει...

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ αλλά στηρίζω . Το μέλλον σου είναι στην μεγάλη φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία και καλόν αγώνα!!

Σε παραδέχομαι γιατί δεν κιότεψες και ασχολείσαι πάλι με τα κοινά..

Ανώνυμος είπε...

Η φιλελεύθερη δημοκρατική παράταξη καλό θα κάνει να μην μιλάει. Η υποψηφιότητα του Ηλία Γκοτσόπουλου ήταν μια επιτυχία την οποία τορπίλισαν οι φιλελεύθεροι υπεύθυνοι. Καλά έκανε ο Χαράλαμπος και τους έγραψε. Όλοι μας είμαστε κοντά στον Χαράλαμπο

Ανώνυμος είπε...

Έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στην διοίκηση του Δήμου ο κ. Στανίτσας και πρέπει όλοι να τον αναδείξουμε ως Δημοτικό Σύμβουλο. Είναι δοκιμασμένος και αξίζει την ψήφο μας.

Ανώνυμος είπε...

Μη πω καμία βαριά κουβέντα ρε μεγάλε για τη φιλελεύθερη παράταξη των μασωνων και των διεφθαρμένων . Τι δουλειά εχει εκει ο Μπάμπης ;
Μπαμπη σε ψηφίζω χρονια και εγώ και η οικογένεια μου ακριβώς για αυτο , γιατι έχεις γράψει στα παλιά σου τα παπούτσια τα κόμματα και ιδίως το κόμμα που προτιμάνε οι δεξιουληδες και καλα χριστιανοί
Προχωρα

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία ευχόμαστε ολοψύχως .
Κάνε την προσευχή σου και προχώρα.
Ο Θεός μαζί σου.

Χαράλαμπος Γερ.Στανίτσας είπε...

Κ.Κωστόπουλε και τους αγαπητούς σχολιαστές ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.
Με ενδυναμώνουν και με παρακινούν.
Να είστε όλοι καλά !

Ανώνυμος είπε...

Να είσαι καλά. Είμαστε δίπλα στον αγώνα σου για την εκλογή σου. Η φωνή σου θα είναι η φωνή μας στο Δήμο.