Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Πρόγραμμα Πανηγύρεως Αγίου Παναγή του Μπασιά 2019


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΤΡΩΝ 
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΕΙΣ ΚΡΥΑ ΙΤΕΩΝ

ΙΕΡΑ  ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

ΟΣΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ
ΠΑΝΑΓH ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ
ΤΟΥ ΕΝ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου, Μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Παναγή του Μπασιά του εν Κεφαλληνία, ο ως άνω Ιερός Ναός θα εορτάσει μετά πάσης εκκλησιαστικής και θρησκευτικής λαμπρότητος. Ως γνωστόν, εις τον Ναόν υπάρχoυν αποτμήματα του χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου, καθώς και ιερόν Προσκυνητάριον Αυτού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019
7:00 μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Ειρηναίου Σωτηροπούλου προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου Πατρών και Αρχιερατικού Επιτρόπου της περιφερείας Μόβρης.


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019
7:00 π.μ. Όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, υπό του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Προκοπίου Κόρδα, ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.

7:00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις προς τον Όσιον Παναγήν υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρύσανθου. Θα επακολουθήσει Λιτάνευση της Εικόνος του Οσίου μετά του αποτμήματος του Ιερού αυτού Λειψάνου, εντός της Ενορίας.

9:15 μ.μ. Πολιτιστικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς. 
----------------

Όλες οι ως άνω Ιερές Ακολουθίες θα είναι αφιερωμένες στα παιδιά μας, που διαγωνίζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις, ώστε διά πρεσβειών του Αγίου μας, να λάβουν δύναμη και φωτισμό, προκειμένου να έχουν επιτυχία στην ωραία προσπάθειά τους για το μέλλον τους.

Όσοι επιθυμείτε να προσφέρετε άρτους για να συμμετάσχετε στην Αρτοκλασία της Πανηγύρεως (Εσπερινός 6ης Ιουνίου, ώρα 7:00 μ.μ.) υπέρ υγείας και ευλογίας της οικογενείας σας, παρακαλείστε όπως μας το δηλώσετε εγκαίρως, προκειμένου να φροντίσουμε διά την παρασκευήν των. (τηλ. 2610.340-902 & 6936581661)

Δεν υπάρχουν σχόλια: