Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Η έγκριτη εφημερίδα «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ», συμπληρώνει σήμερα 14 χρόνια από την έκδοσή της


Η έγκριτη εφημερίδα «Ο ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟΣ»,
συμπληρώνει σήμερα 14 χρόνια  από την έκδοσή της.

622 φύλλα, γεμάτα συγκινήσεις και αναμνήσεις πλούσιες, από την τοπική εκκλησιαστική μας και πολιτιστική ιστορία, των τελευταίων ετών.
Κάθε σελίδα από τον «ΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΟ» όλα αυτά τα 14 χρόνια έχει κάτι σημαντικό να μας πει. Δεν υπάρχει ούτε ένα θέμα που να μην έχει κάτι ωραίο να µας θυμίζει, κάποιο πρόσωπο σημαντικό, κάποιο σπουδαίο γεγονός.
Με την ίδια δύναμή, το ίδιο πάθος, από την μέρα που ξεκίνησε  το υπέροχο και γεμάτο προκλήσεις «ταξίδι» της ενημέρωσης έως και σήμερα, ο αγαπητός φίλος κ. Αλέξανδρος Κολλιόπουλος το συνεχίζει το έργο του σταθερά, αταλάντευτα, και ακούραστα με πολύ αγάπη την ενημέρωση που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια.
Από καρδίας εύχομαι να συνεχίζει με αισιοδοξία ο κ. Κολλιόπουλος τον δύσκολο -πάντα- εκδοτικό του δρόμο, με όπλα, τον ενθουσιασμό και την ακατάπαυστη δουλειά για να κερδίζει η εφημερίδα μας την ανοδική της πορεία.

Με ειλικρινή αισθήματα βαθιάς εκτίμησης
Αναστάσιος Κωστόπουλος

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μόνο ότι η εφημερίδα επιβιώνει στην Πάτρα με το δύσκολο θρησκευτικό κοινό είναι επίτευγμα για τον εκδότη.

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια.
Εύχομαι η εφημερίδα μαζί με τα εκκλησιαστικά νέα να μεταλαμπαδεύει Ορθοδοξία και Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η εκκλησιαστική αυτή εβδομαδιαία εφημερίδα είναι επίτευγμα για την περιοχή των Πατρών διότι μεταφέρει τα τοπικά νέα και την πνευματική κίνηση της Πάτρας σε όλη την Ελλάδα. Ο Εκδότης αξίζει θερμότατα συγχαρητήρια για την δημοσιογραφική προσφορά του.

Ανώνυμος είπε...

Για μας τους Πατρινούς είναι η εκκλησιαστική μας ενημέρωση κάθε βδομάδα. Θα προέτρεπα να στέλνουν συνεργασίες όλοι οι ναοί ώστε σφαιρικά να παρουσιάζει το έργο της μητροπόλεως και των πνευματικών της ανθρώπων. Πράγματι ο κ. Αλέκος 14 χρόνια προσφέρει με το έντυπό του αυτό. Καλή δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Από την αρχή ως σήμερα η εφημερίδα έχει επίπεδο. Να συνεχίσει να διακονεί την ενημέρωση με αίσθημα ευθύνης