Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Η δε καρδία αυτών πόρρω απέχει απ’ εμού

Η είδηση: Αμερικανοί επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι ανακάλυψαν σημαντικά υπολείμματα νερού σε μορφή πάγου, θαμμένα σε βάθος περίπου ενάμισι χιλιομέτρου κάτω από την άμμο στο βόρειο πόλο του Άρη.

Μας είναι χρήσιμο κι ωφέλιμο ν’ ακούσουμε -εμείς οι χριστιανοί των μακριών σταυρών και των μεγάλων λόγων- τη φωνή της οργής του Θεού: «Εγγίζει μοι ο λαός ούτος τω στόματι αυτών και τοις χείλεσί με τιμά, η δε καρδία αυτών πόρρω απέχει απ’ εμού» (Ματθ. ιε’ 8).  
Α.Κ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι ψυχούλες αυτές δεν έχουν ούτε νεράκι… και εμείς στην κοσμάρα μας.
Στην κόλαση θα περάσουμε περισσότερα γιατί αδιαφορήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Μην τα βάζετε με τους Χριστιανούς. Να τα βάζετε με τους μεγάλους εξουσιαστές και πλανητάρχες του κόσμου που υποτάσσονται στις σκοτεινές δυνάμεις.

Οι Ορθ. Χριστιανοί είναι ελεήμονες και ό,τι παιρνά από το χέρι τους κάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Τους μεγάλους εξουσιαστές ο λαός του βγάζει. Η ευθύνη είναι δικιά σου κοίτα τι θα κάνεις εσύ και μην μεταθέτεις σε άλλους. Αυτό είναι αντιχριστιανικό από μέρους σου.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί κάνεις το άσπρο-μαύρο ανώνυμε 5:09 μ.μ.;
Υπηρέτης των σκοτεινών δυνάμεων είσαι;
Πού ξέρεις αν κάνει το καθήκον του ο 4:13 μ.μ.;
Γιατί σε πείραξαν οι αλήθειες για τις σκοτεινές δυνάμεις και τους εξουσιαστές που κυβερνούν τον κόσμο;
Δεν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το αντιχριστιανικό, αυτό που κάνει εσύ και όχι η κοινή και γνωστή αλήθεια που είπε ο σχολιαστής 4:13 μ.μ.;

Ανώνυμος είπε...

Αυταπατάσαι ανώνυμε 5:09 μ.μ. αν νομίζεις ότι τους βγάζει ο λαός τους εξουσιαστές. Οι σκοτεινές δυνάμεις τους βγάζουν με πλάγιους τρόπους.
Μην τρώς το σανό που σου σερβίρουν.
Τα βλέπουμε και τα ζούμε ποιόν υπηρετούν οι μεγάλοι εξουσιαστές.

Ανώνυμος είπε...

Το γνωστό χόμπι των σωσμένων χριστιανών είναι η μετάθεση των ευθηνών. Εμείς τα κάνουμε καλά οι άλλοι φταίνε. Το ότι οι ναοί γεμίζουν με λουλούδια όχι ευλάβειας των πιστών αλλά πληρωμένα στα ανθοπωλεία για να μπουν στο δεσποτικό φταίνε οι ισχυροί της γης. Το ότι τα χαλιά γεμίζουν ναούς και ο κόσμος ξυλιάζει στα σπίτια του δεν φταίμε εμείς αλλά οι ισχυροί. Κάθε φορά ου πάω σε ναό ρίχνω 10 λεπτά γιατί με κολάζουν οι πολυτέλειες των παπάδων. Οι άγιοι Νικόλαος Πλανάς, Πορφύριος κλπ έκαναν τέτοια πράγματα;

Ανώνυμος είπε...

Τιποτένια είναι η δυνατότητα ελεημοσύνης από τους Χριστιανούς μπροστά στις δυνατόητες και τις πελώριες αδικίες που κάνουν σε κράτη και λαούς οι εξουσιαστές του κόσμου που κυβερνώνται από σκοτεινές δυνάμεις .