Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Εκδηλώσεις


Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση, με εισηγητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο), κληρικό της Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, με θέμα: «Σύντροφοι ή γονείς; Ρόλοι αντίθετοι;». Η εκδήλωση διοργανώνεται  από τον προϊστάμενο του ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, π. Αλέξανδρο, από κοινού με πτυχιούχους και φοιτητές, διαφόρων σχολών της Αγιοτόκου Θεσσαλονίκης, τέκνα των Αγίων Δημητρίου και Πορφυρίου.
Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:15-12:00 π.μ., στο Β’ Αμφιθέατρο του Τμήματος Θεολογίας (Β’ όροφος) της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν της Οσίας Γερόντισσας Γαβριηλίας.
Ομιλητές θα είναι ο π.Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (Λίβυος), κληρικός της Μητροπόλεως Γορτύνης και Αρκαδίας, με θέμα εισήγησης: «Η χαρά είναι επιλογή…σπουδή στο λόγο της Γερόντισσας Γαβριηλίας» και η Μοναχή Φιλοθέη, ηγουμένη του Ιερού  Ησυχαστηρίου, «Παναγία των Βρυούλων», με θέμα ομιλίας: «Η Γερόντισσα Γαβριηλία: η ιεραπόστολος της αγάπης και της χαράς». Η εκδήλωση διοργανώνεται από φοιτητές και απόφοιτους του ΑΠΘ σε συνεργασία με την Επίκουρη Καθηγήτρια, κ. Μαρία Ράντζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: