Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Στο Οικ. Πατριαρχείο ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας Θεοδόσιος

 Επίσκεψη στην Έδρα της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχιεπίσκοπος Σεβαστείας Θεοδόσιος, του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, κομιστής του αδελφικού ασπασμού του Πατριάρχου του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.
Ο Αρχιεπίσκοπος Θεοδόσιος έγινε εγκάρδια δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.Ο Παναγιώτατος ζήτησε από τον Ιεράρχη της Σιωνίτιδος Εκκλησίας να μεταφέρει την αγάπη και τις ευχές του προς τον Πατριάρχη Θεόφιλο, το σύνολο της Αγιοταφιτικής Αδελφότητας αλλά και προς τον πιστό λαό του Θεού που διαβιοί στους Τόπους που συνδέθηκαν με την επίγεια παρουσία, το μαρτύριο και την Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

Στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε με εγκαρδιότητα τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο, εκπρόσωπο της Εκκλησίας της Κύπρου κατά τη Θρονική εορτή της Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, καθώς επίσης, Βουλευτές και στελέχη της ελληνικής Αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προχθές στην Μόσχα έλεγε πολλά ο Ιεροσολύμων Θεόφιλος. Σήμερα έστειλε διαμεσολαβητή για να πει στον Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο ότι τον προσκυνά;
Τέτοια μόνο στα παιδιά του νηπιαγωγείου μπορεί να δει ένας μεγάλος.
Μετά το παίζουν και Πατριάρχες.
Καλά του τα ψέλνει ο Τελεβάντος του Ιεροσολύμων http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2019/11/blog-post_748.html
Να αγιάσει το χεράκι του.