Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Αυλαία στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

 Αυλαία στην 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Παρουσία πλήθους κόσμου, μεγάλων και μικρών, πραγματοποιήθηκαν οι καταληκτήριες δραστηριότητες της 3ης Έκθεσης Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου στις αίθουσές μας σε Νέα Σμύρνη και Αγία Παρασκευή!
Στην Νέα Σμύρνη, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εορτή, την οποία λάμπρυναν με την παρουσία τους η Ευρωπαϊκή και η Βυζαντινή χορωδία της Νεανικής Εστίας Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης με μαέστρο την κ. Αιμιλία Σχοινά και χοράρχη τον κ. Νικόλαο Παγανιά, Πρωτοψάλτη του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Δάφνης, αντίστοιχα! Ακόμη, η εορτή περιελάμβανε ποιήματα και δρώμενο από τις μαθήτριες και τους μαθητές των Χριστιανικών Ομάδων της Γ.Ε.Χ.Α. Νέας Σμύρνης, την επιμέλεια των οποίων είχαν οι κατηχήτριες κι οι κατηχητές τους! Την εκδήλωση έκλεισε με μεστό λόγο ο αιδεσιμολογιώτατος π. Εμμανουήλ Σιάφης, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Φωτεινής Νέας Σμύρνης.






 Στην Αγία Παρασκευή, με την συμβολή ενός επίκαιρου και ξεχωριστού θεατρικού έργου και με ποιήματα και χορωδίες από τους μαθητές και τις μαθήτριες των Χριστιανικών Ομάδων της Γ.Ε.Χ.Α. Αγίας Παρασκευής, εμβαθύναμε στο νόημα των Χριστουγέννων!
Η εκδήλωση, την οποία είχαν προετοιμάσει άρτια οι υπεύθυνοι και οι υπεύθυνες κατηχητές και κατηχήτριες, άφησε γονείς και παιδιά πλήρεις χαράς και νοημάτων! Την σφραγίδα στο πολύ όμορφο αυτό απόγευμα έβαλε ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης π. Γεννάδιος Κουτσόπουλος, μέλος της αδελφότητος θεολόγων "Ο Σωτήρ", ιεροκήρυκας και υπεύθυνος κατηχητικών συνάξεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής!

Οι εκδόσεις μας ευχαριστούν όσες και όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της Έκθεσής μας καθώς και τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που ασχολούνται με την προβολή των εκκλησιαστικών ειδήσεων, για την διάδοση και εμφάνιση σε όλο τον κόσμο των γεγονότων της Έκθεσής μας.

Και του χρόνου!











Δεν υπάρχουν σχόλια: