Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΟΣ


Εκοιμήθη εν Κυρίω ο

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΣΕΛΟΣ

 Ο κ. Σταύρος υπήρξε ένας αγωνιστής στη ζωή, με ήπιο χαρακτήρα και διακριτικότητα, τον χαρακτήριζε η ειλικρίνεια και η ανιδιοτέλεια.

Συντροφιά με εκλεκτή του σύζυγο Ελένη, δημιούργησαν μια λαμπρή χριστιανική οικογένεια, δύο σπουδαίους γιούς εκπαιδευτικούς (τον Σπήλιο και τον κουμπάρο μου Παναγιώτη) με πολλά ευλογημένα εγγόνια, για τα οποία χαιρόταν, και καυχιόταν γι' το ήθος και την πνευματική τους πρόοδο

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πουμε περισσότερα για τον κ. Σταύρο, μια και πολλοί τον ζήσαμε, τον συναναστραφήκαμε, τον χαρήκαμε ζωντανό ανάμεσά μας. 


Ο αγαπητός μας κ. Σταύρος υπήρξε μια ψυχή χαριτωμένη, που τώρα πλέον αναπαύεται στην αγκαλιά του Κυρίου μας που τόσο αγάπησε.

Αγαπητέ κ. Σταύρο, καλή αντάμωση.
Αιωνία σας η μνήμη!
Αναστάσιος Κωστόπουλος


Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου  Πατρών την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020  και ώρα 1:30 μ.μ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν ένας ευγενέστατος άνθρωπος. Έζησε όλα τα χρόνια του έγγαμου βίου του στο ίδιο σπίτι με τους γονείς της κυρίας Ελένης, τους οποίους υπεραγαπούσε και φρόντιζε μέχρι το τέλος της ζωής τους. Ανέθρεψε δύο εκλεκτούς γιους που προσφέρουν πολλά στην κοινωνία μας.Το ευλογημένο αυτό σπίτι ακόμη, φιλοξένησε για πολλά χρόνια "Κύκλους Μελέτης Αγίας Γραφής". Συμπαραστάτης του η κυρία Ελένη Τσέλου, εκλεκτή κυκλάρχισσα σύζυγος, μάνα, γιαγιά.
Να έχει καλό παράδεισο!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου Παναγιώτη. Μόλις έμαθα για την εις Κύριον εκδημία του αγαπητού σου πατρός. Θα ήθελα πολύ να ήμουν αυτές τις ώρες κοντά σας .Είμαι όμως στα Ιεροσόλυμα. Αύριο το πρωί στο σπήλαιο της Βηθλεέμ κατά τη θεία λειτουργία και αύριο το βράδυ στον Πανάγιο τάφο στην Ιερά αγρυπνία που θα τελειώσουμε θα μνημονεύσω και το όνομα του πατέρα σου Σταύρου υπέρ Μακαριας μνήμης και αιωνίου Αναπαύσεως..
πατήρ Παναγιώτης Θωμας