Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Η εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στην Γυναικεία Ιερά Μονή Παναγίας Σεϊδανάγιας Ιεροσολύμων

 Συνεχίζουν την προσκυνηματική αποδημία τους ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Μυλωνάς Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Παναγιώτης Θωμάς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Πατρών  στην Αγία Γη. Σήμερα προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Μαδάβων κ. Αριστοβούλου εωρτάσθη η Υπαπαντή του Κυρίου στην Πανηγυρίζουσα Γυναικεία Ιερά Μονή Παναγίας Σεϊδανάγιας που βρίσκεται στον Ορθόδοξο χριστιανικό τομέα της παλαιάς πόλεως της Ιερουσαλήμ.

  











7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σκανδαλίζομαι. Μόνο αυτό γράφω!
Γ.Δ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Για τις ηγεσίας δεν γνωρίζω. ΟΙ Αγιοταφίτες προσφέρουν έργο. Ο Θεός να τους ευλογεί.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ Γ.Δ.Μ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΊΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ!!! ΟΛΑ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ .
ΔΕΝ ΡΩΤΆΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ κ Γιώργο Δ Μ
ΠΠ

Ανώνυμος είπε...

Γράψε κάτι παραπάνω γιατί δεν την λαμβάνω την συχνότητα σου. Μπορεί για τον σκανδαλισμό σου να έχεις εσύ την ευθύνη και όχι κάτι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Θα πας και εσύ κάποτε στους άγιους τόπους μην σε σκανδαλίζει. Άλλαξε κατεύθυνση και πήγαινε προς τα εκεί θα σου κάνει καλό.

Ανώνυμος είπε...

Εισαι μια "μάρκα " εσυ ......

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για όποιον σκανδαλίζω και μάλιστα εξακολουθητικώς όπως δηλώνει το σχόλιο σου. Επειδή εγώ έγραψα επώνυμα αν δεν αντέχεις να το κάνεις κι εσύ στείλε μου σε παρακαλώ προσωπικό μήνυμα και ενημέρωσε με για την αιτία του σκανδαλισμού σου ώστε σε εσένα μεν να ζητήσω συγγνώμη εγώ δε εφόσον έχω λάθος να διορθωθώ.
Καλή σαρακοστή
ΓΔΜ