Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Κεραμέως ΠΡΟΣΕΧΕ!!!


Ἐξέδυσάν με τὰ ἱμάτιά μου, καὶ ἐνέδυσάν με χλαμύδα κοκκίνην, ἔθηκαν ἐπὶ τὴν κεφαλήν μου, στέφανον ἐξ ἀκανθῶν, καὶ ἐπὶ τὴν δεξιάν μου χεῖρα, ἔδωκαν κάλαμον, ἵνα συντρίψω αὐτούς, ὡς σκεύη κεραμέως» 

Θὰ τοὺς συντρίψω σὰν σκεύη κεραμέως.  Δηλαδὴ θὰ τοὺς κονιορτοποιήσω, θὰ τοὺς κάνω σκόνη, κομματάκια, θὰ τοὺς συντρίψω σὰν τὰ πήλινα δοχεῖα τοῦ κεραμοποιοῦ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
Ο Χριστός συντρίβει τους ενάντιούς του με ΑΓΑΠΗ.

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Η Εκκλησία είναι θεσμός και μάλιστα θεοσύστατος.
Όπως, σε οποιαδήποτε περίσταση και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, δεν είναι δυνατόν να «κλείσει» το κράτος, ο στρατός, η αστυνομία, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών, τα δικαστήρια, η Τράπεζα της Ελλάδος, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ακόμη και τα… γραφεία τελετών, υπό την έννοια ότι δεν επιτρέπεται και δεν νοείται να ανασταλούν οι βασικές και ζωτικές λειτουργίες τους, έτσι, και πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να «κλείσει» η Εκκλησία.
Με έκπληξη βλέπει κανείς την εικόνα του σύγχρονου πολιτικού κόσμου. Κάθε καρυδιάς καρύδι στο περιβάλλον του Πρωθυπουργού, που έχει ίσως τους περισσοτέρους συμβούλους από οποιονδήποτε προκάτοχό του, μπορεί περισσοτέρους και από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ! Ούτε ένας ευσεβής, εν μέσω αυτών, δυνάμενος να αντιληφθεί το μέγεθος της ύβρεως; Ούτε ένας;

Ανώνυμος είπε...

Πρόσθες αυτοίς κακά, Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά τοις ενδόξοις της γης.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά κ.Ιωαννιδη.Οι κυβερνώντες έχουν ξεπεράσει εαυτόν στη βλασφημία και στην αντισυνταγματικοτητα.Γιατι δεν βγάζουν μια ΠΝΠ που να απαγορεύει να είμαστε χριστιανοί κ να αναπνέουμε;

Ανώνυμος είπε...

"Εμοι εκδηκισις,εγω ανταποδωσω..."Κυριος,και τελοσπαντων ολοι ειναι τοσο αθεοφοβοι?Γιατι τοση επαρση και εγωισμος με μηδενικα και ξενοφερτα διπλωματα?
Αν θελεις να σαι δικαιο δικτατορικο κοινοβουλιο, βαλε τοτε σε καραντινα και τα ...νοσοκομεια.Εκει γιατι να λειτουργουν,επειδη βλεπουμε το σωμα ενω την ψυχη οχι,αρα οι εκκλησιες που μεριμνουν γι αυτες πρεπει να σφραγιστουν?Για πηγαιντε μια βολτα απο εκει.Ο ενας πανω στον αλλο.ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ...ΜΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΣΕ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ,απο κρυολογημενους που πειστηκαν οτι ειναι ετοιμοθανατοι.Βαλε σε καραντινα και τα σουπερμαρκετ μπας και ξυπνησουν οι ανθρωποι απο τον βαρουχιο υπνο και καταλαβουν περι τινος προκειται.
Ας βαλουν σε καραντινα και ολη τη βουλη.Να μην κανουν τιποτα,ουτε δηλωσεις,ουτε φωτογραφιες.Παγωμενοι να περιμενουν την νεα πνπ που θα τους επιτρεψει αυτο που τους απαγορευσαν.Το ιδιο και για μας τους συναδελφους διημοσιογραφους.Ας μπουμε κ εμεις σε καραντινα ουτε κεντρικα δελτια ειδησεων,ουτε εφημεριδες...τιποτα!Γιατι?Γιατι ετσι κλεισατε με το ετσι θελω τις εκκλησιες.Ντροπη για την διωξη του Χριστου!ΑΙΣΧΟΣ!Αν ενδιαφερονται οντως για την υγεια ας πανε να γινουν εθελοντες νοσοκομοι αυτη την περιοδο και αυτοι και οι υψηλα αμοιβομενοι τηλεοπτικοι γιατροι!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΔΩΡΕΑΝ!!
Γιωργος Παπαδοπουλος
Δημοσιογραφος

Ανώνυμος είπε...

Θα πω αρκετά μπράβο στον δημοσιογράφο κ. Γ. Παπαδόπουλο.
Ξέχασε μόνο ότι και τα στρατόπεδα θα έπρεπε να απαγορευθεί η λειτουργία τους σύμφωνα πάντα με το σκεπτικό της κυβερνητικής απαγόρευσης του εκκλησιασμού των πιστών και των θείων Λειτουργιών!!!

Αντινεωτεριστής

Unknown είπε...

Κλαυσιγελως!!!! Χριστιανοί που ντροπιάζουν το όνομα του Χριστού με τους παραλογισμόυς τους. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Κλαυσίγελως είναι το δικό σου σχόλιο 5:02 μμ και εσύ ντροπιάζεις το όνομα του Χριστού με την αθεΐα σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Παραλογισμός είναι να εφαρμόζεις δύο μέτρα δύο σταθμά απέναντι σε ι. Ναούς και super market!!!