Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Έργα αγάπης από την Ι.Μ. Καναγκας

 Έργα αγάπης πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη Καναγκας σε ίδρυμα με υποσιτισμένα παιδιά στη Καναγκα του Κονγκό της Αφρικής.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καναγκας συγκινημένος μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:
"Αγαπητοί μου αδελφοί!!! Για άλλη μία φορά σήμερα σκορπίσαμε χαρά, αγάπη και χαμόγελα σε ταλαιπωρημένα, φτωχά και υποσιτισμένα παιδιά σε Ίδρυμα της Κανάγκα. Την πρώτη φορά τους προσφέραμε τρόφιμα. Αυτή τη φορά ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια. Προσφέραμε αυτά που μας πρόσφερε ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μέσα από τον σύλλογο εξωτερικής ιεραποστολής. Σε λίγο καιρό θα σκορπίσουμε χαμόγελα από την αγάπη του κόσμου της Πάτρας και του Αγρινίου. Σας ευχαριστούμε όλους. Ο Θεός να σας ευλογεί. Τα δικά σας παιδιά να μη στερούνται τίποτα και να χαίρονται μέσα στην Αγία μας Εκκλησία. Να σας ανταποδίδει ο Θεός ότι προσφέρετε στην ιεραποστολική Μητρόπολη μας."








Πηγή: Αγ. Κοσμάς Αιτωλός

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σεβασμιώτατε να σάς δίνει δύναμη ο Θεός.... Συγχαρητήρια...

Ανώνυμος είπε...

Αγώνας μεγάλος για τον Δεσπότη στην ιεραποστολή. Χαιρόμαστε για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ας μην τον βλέπει ο καθένας μας από τις κερκίδες ας πλησιάσουμε λίγο στον αγωνιστικό χώρο από την Ελλάδα βοηθώντας υλικά. Αυτή είναι η γνήσια ελεημοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και βοήθεια το Άγιο Πνεύμα.
Επειδή είμαστε μια ομάδα από την Ηλεία που έχουμε μαζέψει πράγματα και χρήματα για την ιεραποστολή, μπορεί κάποιος υπεύθυνος να μας πληροφορήσει πού μπορούμε να απευθυνθούμε να τα παραδώσουμε;; Ευχαριστούμε. κ. Αμαλία - Πύργος

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
«Ο ΙΕΡΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ»
ΚΟΡΙΝΘΟΥ 449 & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ. 2610-330277, 6949555999, 6936784400
e-mail: i.xrysostomos.patra@gmail.com

Για καταθέσεις στην Ιερά Μητροπόλη Κανάγκας (Κονγκό)

Τράπεζα Πειραιώς: GR1801725070005507096374505

Ανώνυμος είπε...

Ενισχύουμε το νέο σύλλογο που προσφέρει πολλά κ αθόρυβα. Επίσης, ο πρόεδρος του αγαπά να κρύβεται