Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020

Μητροπολίτης Κύκκου: ''Ζητώ συγνώμη από όλο τον κόσμο''


 Ο Μητροπολίτης Κύκκου Νικηφόρος μίλησε αποκλειστικά στο AlphaNews.live για τη λεκτική αντιπαράθεση που είχε με δημοσιογράφο κατά τη διάρκεια της οποίας προκάλεσαν αίσθηση οι δικές του αναφορές και ο τρόπος που αντέδρασε στις ερωτήσεις και τις αναφορές του δημοσιογράφου.
Ο Κύκκου Νικηφόρος απολογήθηκε προς όλο τον κόσμο και είπε ότι δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τη συμπεριφορά του.
«Απολογούμαι προς τον κόσμο όλο, δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου δεν είναι αυτή η όλη αγωγή μου στην Εκκλησία. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ γιατί ότι και να συνέβαινε δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι αλλά επαναλαμβάνω μέσα στην κούραση μέσα στην ένταση αυτή όλη παραφέρθηκα. Ζητώ συγνώμη από όλο τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Εξηγώντας το περιστατικό είπε ότι λανθασμένα εκνευρίστηκε από τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις του εν λόγω δημοσιογράφου και επικαλέστηκε την ανθρώπινη του ιδιότητα.
«Αναιρώ όσα είπα γιατί είμαι ένας Ορθόδοξος Επίσκοπος να τα αντιπαρερχόμεθα αυτά και να μην χάνουμε τον έλεγχο του εαυτού μας και των σκέψεων μας», κατέληξε.

2 σχόλια:

Οκονόμου Μιλτιάδης είπε...

ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ...ΔΕΣΠΟΤΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ..ΔΕΣΠΟΤΗ..ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ.ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Είχε δίκιο ο Δεσπότης, διότι τον προκάλεσε ο δημοσιογράφος....