Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Εόρτασε ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Καρυάς Πατρών

Πανηγυρικά και με κάθε εκκλησιαστική λαμπρότητα, καθώς και με την συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών, που συνέρρευσαν ευλαβικά μαζί με τους Ενορίτες και από διάφορα σημεία των Πατρών, για να αποδώσουν δόξα στον Τριαδικό Θεό, εόρτασε ο Ιερός Ναός της Αγίας Τριάδος Καρυάς στην Πάτρα. Με τις επιμελημένες φροντίδες του νέου εφημερίου του Ναου π. Κωνσταντίνου Τσαγκάρη στις ιερές Ακολουθίες κήρυξαν τον θείο λόγο οι: Αρχιμ. Γερβάσιος Παρακεντές, Αρχιμ. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ο Πρωτοπρ.  Νικόλαος Μεσσαλάς, ο Πρωτοπρ. Παναγιώτης Ρόδης, και ο πρωτοπρ. Ευάγγελος Πριγκιπάκης. Έψαλλαν μελίρρυτα ευάριθμος χορός εκλεκτών ιεροψαλτών.







Μετά το τέλος κάθε ακολουθίας προσφερόταν αβραμιαία φιλοξενία από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο προς όλους τους προσκυνητές και τους κληρικούς που λάμπρυναν με την παρουσία τους τις ακολουθίες.
Α.Κ.

























5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ήταν όλα υπέροχα.

Ανώνυμος είπε...

Ιερά Πανήγυρις όπως ελάχιστες στην Πάτρα! Μελωδίες και φωνές επίσης από τις λίγες! Π. Κωνσταντίνε άρτια, άψογη οργάνωση! Συγχαρητήρια

Ανώνυμος είπε...

Άξιος π. Κωνσταντίνε!! Ξεχωριστό πανηγύρι,με οργάνωση και πολλούς κόπους! Είμαστε τυχεροί και περήφανοι που είσαι ο Ιερέας της ενορίας μας.. Μέσα σε λίγους μήνες έχεις μπεί στην καρδιά όλων μας κι έχεις σκύψει στα προβλήματα όλων μας!

Ανώνυμος είπε...

Άξιος, όλα ήταν τέλεια!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την τοποθέτηση αυτή.. Χρειαζόμαστε μορφωμένους ιερείς με το ήθος του π. Κώστα τις γνώσεις την παιδεία και την διάθεση για διακονία που Επιδυκνύει.. Με αυτό τον τρόπο Προσελκύουμε κόσμο στην εκκλησία. Εύχομαι να επανδρωθούν κι άλλοι ναοί της πόλη μας με αντίστοιχους ιερείς