Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ο Αγιορείτης γέροντας Φίλιππος μας καλεί για το εμβόλιο - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ


ΕΜΒΟΛΙΟ – ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Ο Ιερομόναχος π. Φίλιππος από το ξακουστό Κελλί των Θωμάδων στη Σκήτη της Μικράς Αγίας Άννης Αγίου Ορους απευθύνει έκκληση μέσα από το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ για το εμβόλιο του κορονοϊού.


13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν καί άλλοι αγιορείτες πού λένε τα αντίθετα...

Ανώνυμος είπε...

Για βαλε μας κύριε ιστολογε τι λένε και οι αλλοι αγιορειτες πατερες οπως ο γερονυας Γαβριήλ ή ο γεροντας Ευθυμιος...οχι οτι μας συμφέρει...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν το Πνεύμα της Εκκλησίας και της Αγίας Γραφής. Υπάρχουν και άλλοι που έχουν πλανηθεί από τις παρωπίδες τους.
Το καλό είναι ότι οι πλειονότητα των αγιορειτών συνιστά το εμβόλιο ως ελευθερία από την πανδημία. Για τους λίγους αντίθετους ας προσευχηθούμε να τους φωτίσει το Πανάγιο Πνεύμα.

Σπυρίδων Σεργιαννης είπε...

Νομίζω πως ξέφυγε λίγο ο Γέροντας. Μίλησε για απομόνωση ανθρώπων, εξαιτίας της προσωπικής ελευθερίας που έχουν οι άνθρωποι, ξεχνώντας θεωρώ πως, ο Θεός μας, δεν μας θέλει σε καλούπια και φυσικά δεν έχουν όλοι τον ίδιο τρόπο σκέψης και τα ίδια βιώματα.
Δεν με ενοχλει που παίρνει θέση, υπέρ των εμβολίων, αλλά πιο πολύ με στεναχωρει που ορίζει δική του εκκλησιολογια, και μάλιστα εν είδη δικαστου, ορίζει και την ποινή, σε όσους κακως εμμένουν κολλημένοι σε κάποια πράγματα.
Θρησκοληπτοι, ζηλωτές, υπήρχαν και θα υπάρχουν. Κανείς όμως πατέρας, αγαπητέ μου παππουλη, δεν μίλησε για διαχωρισμο και απομάκρυνση, χριστιανων.
Κουτσοί, στραβοί, εμβολιασμενοι, ανεμβολιαστοι, Ολυμπιακοί, Παναθηναϊκόι, δεξιοί, αριστεροί, είναι ποίμνιο σας, πατέρες και οφείλεται να τους βοηθάτε και όχι να τους καταδίκαζεται και να τους απομονώνεται.
Την ευχή σας, και συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Σημεία των καιρών

Αναστάσιος είπε...

Προς: 6 Ιουλίου 2021 - 12:08 π.μ.

Αν δεν παρακολουθείς το ιστολόγιο μην απευθυνθείς ξανά στον Ιστολόγο.
Αν δεν παρακολουθείς τον Ιστολόγο στα όσα δημοσιεύει μην τον κατακρίνεις.
Αλλού να τα πεις αυτά. Εκεί που βάζουν την μια γραμμή που υποστηρίζουν γιατί τους «συμφέρει» στα ιδεολογικά του πρότυπα..
Ο Ιστολόγος εδώ πληροφορεί αλλά δεν είναι στρατευμένος πουθενά.
Τέκνα το π. Ευθυμίου έστειλαν την επιστολή, την οποία και δημοσίευσα. http://anastasiosk.blogspot.com/2021/06/blog-post_775.html
Συνήθως όσα μου στέλνουν τα δημοσιεύω.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα γράφει ο διαχειριστής εδώ. Δημοσίευσε την φωτισμένη επιστολή του Γέροντα Ευθυμίου. Μην τον αδικούμε.

Για τα λεγόμενα από τον π. Φίλιππο μένω με ανοιχτό το στόμα! Πρωτάκουστες απόψεις και αντιεκκλησιαστικός διαχωρισμός των πιστών! Αλλά για τον νεωτερισμό, τον νικολαϊτισμό, τον οικουμενισμό τσιμουδιά!

Εκκλησιαζόμενος

Ανώνυμος είπε...

Τεράστια τα εκκλησιαστικά ζητήματα και το μοναδικό που απασχολεί τους αδελφούς είναι το εμβόλιο. Κοιτάζουν το δένδρο και όχι το δάσος την Εκκλησία που πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο ιερομ. Φίλλιπος καλά τα λέει. Σοβαρές κουβέντες. Λίγες με ουσία. Να τις προσέξουν οι ακροατές.

Ανώνυμος είπε...

Ο 12.08 πρέπει να κτυπήσει και εδώ πήραν τα σκάγια τον ιστολόγο. Στην εποχή μας οι ακραίοι θρησκομανείς, οι κολλημένοι στο χθες, βλέπουν παντού αντιπάλους. Θα θυμίσω την σχετική λεζάντα στις αμερικάνικες ταινίες «μην πυροβολείτε τον πιανίστα».

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δημιουργούν οι εμβολιασμενοι στους ανεμβολιαστους καί όχι το αντίθετο....η αλεπού η κολοβή τις θέλει όλες κολοβές...

Ανώνυμος είπε...

Ανεξάρτητα απ΄το θέμα του εμβολίου, είναι απαράδεκτος ο τρόπος που μιλάει ο π. Φίλιππος. Με ισοπεδωτικό τρόπο υποστηρίζει την απροϋπόθετη αποδοχή της επιστήμης και των λεγόμενων επιστημονικών επιτευγμάτων.
ΛΑΘΟΣ.
Η επιστήμη έχει θετικά έχει και αρνητικά.
Επιστήμη βαπτίστηκε και η κλωνοποίηση.

Δείτε τα σχόλια κάτω απ΄το βίντεο στο Youtube.

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά τα λέει ο π. Φιλιππος ξυπνήστε σήμερα ξεπέρασε τους 1700 οι ασθενείς. Ο π. Φίλιππος κοιτάζει να μην γεμίσουν τα νεκροτομία αλλά με τα μυαλά μας προς εκεί θα πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Παπάδες και γιατροί μας έχουν τρελάνει!
Κάνουμε την σταυρό μας και ακολουθούμε τελικά αυτό που λεει η συνείδησή μας.