Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Ανάστατο το Άγιο Όρος από τους εγκληματίες ψεύτες που καπηλεύονται την κοίμηση του Γέροντος Παύλου Λαυρεώτου Γράφει ο π. Ρωμανός Αναστασιάδης

Ανάστατο το Άγιο Όρος από τους εγκληματίες ψεύτες που καπηλεύονται την κοίμηση του Γέροντος Παύλου Λαυρεώτου

Γράφει ο Αρχιμανδρίτης Ρωμανός Αναστασιάδης

Το ότι οι επικίνδυνοι, δολοφόνοι ψυχών και σωμάτων, αρνητές της πραγματικότητος «αντιεμβολιαστές» δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, ούτε καμία συστολή, έχει πλέον καταστεί αδιαμφισβήτητα γνωστό στους πάντες. Δεν διστάζουν να καπηλεύονται οποιονδήποτε και ο,τιδήποτε για να επιβάλλουν τα ψεύδη και τις θεωρίες συνωμοσίας στους αφελείς οπαδούς τους. Δεν έχουν καμία ντροπή ή σεβασμό, δεν απέχουν ούτε από το φοβερό ηθικό και ποινικό παράπτωμα της προσβολής της μνήμης των νεκρών.

Τελευταίο κρούσμα σε αυτή την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αμετανόητη εγκληματική συμπεριφορά είναι η διασπορά ψευδών ειδήσεων με αφορμή την κοίμηση του μακαριστού Γέροντος Παύλου Λαυρεώτου. Ψευδών που δυστυχώς προέρχονται από νοσηρά κέντρα πλάνης που έχουν εμφωλεύσει στο Άγιο Όρος και κάνουν τεράστια ζημιά στο ίδιο, αλλά και σε ολάκερη την Εκκλησία μας. Σε διάφορες, λοιπόν, σελίδες παραπληροφόρησης διαβάσαμε ότι τάχα ο αοίδιμος Γέροντας έφυγε από τη ζωή αφού έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, σε μια προσπάθεια να συσχετισθεί ο θάνατός του με τον εμβολιασμό. Ενώ ακόμη και αυτοί που δεν αποτόλμησαν αυτή την κατάφωρη ψευδομαρτυρία, έγραψαν, χωρίς να υπάρχει λόγος, ότι «ήταν πλήρως εμβολιασμένος»... Γιατί; Αφού ο Γέροντας δεν εκοιμήθη από κορωνοϊό! Τι σημασία έχει εάν ήταν ή όχι εμβολιασμένος;

Όλα τα παραπάνω μας ανάγκασαν να αναζητήσουμε την αλήθεια, καταφεύγοντας σε πηγές μας στο Άγιο Όρος. Και, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη στο Περιβόλι της Παναγίας συνετοί πνευματικοί άνθρωποι που υπηρετούν όντως τον Θεό, την Αλήθεια, και την Εκκλησία Του. Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, οι επικίνδυνοι αρνητές της Αλήθειας, αρνητές του Χριστού, αρνητές της λογικής, αρνητές της Εκκλησίας, πολέμιοι της Εκκλησίας και των ανθρώπων, εν δυνάμει δολοφόνοι ψυχών και σωμάτων, όπως ήδη έχω γράψει.

Από πηγές κοντά στον πνευματικό του Γέροντος Παύλου πληροφορηθήκαμε ότι όλα όσα γράφονται και συσχετίζουν την κοίμηση του Γέροντα με τον κορωνοϊό ή τα εμβόλια είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά. Ο Γέροντας Παύλος είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου εδώ και πολλούς μήνες, από τον περασμένο Ιούλιο, χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια. Έπασχε, όμως, από σοβαρά νοσήματα, καρδιολογικά και διαβήτη. Η καρδιά του είναι αυτή που «τον πρόδωσε», όπως συνηθίζουμε να λέμε, χωρίς αυτό να έχει καμία σχέση με τον εμβολιασμό του. Πολλώ δεν μάλλον με την... τρίτη δόση, την οποία δεν πρόλαβε να κάμει, αφού είχε προγραμματίσει να την κάνει τον επόμενο μήνα!!!

Ας έχουμε την ευχή του Γέροντα, αλλά και όλων των καλών Αγιορειτών Πατέρων που υπηρετούν την Αλήθεια, τον Χριστό, την Εκκλησία Του. Και ας ικετεύουμε την Παναγία μας είτε να συνετίσει τους υιούς της απειθείας και απωλείας που λυμαίνονται τον Ιερό Άθωνα είτε να τους εκκόψει από εκεί, καθαρίζοντας το Περιβόλι Της από τα βλαβερά και ανθρωποκτόνα ζιζάνια. Αμήν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ένας άνθρωπος που πάσχει από καρδιολογικά προβλήματα και διαβήτη, επηρεαστεί από τους εμβολιασμούς, (που σε μερικές περιπτώσεις εμφανίζουν μυοκαρδίτιδα, περικαρδίτιδα, θρομβώσεις), είναι θέμα Ιατροδικαστού να το πή, δεν είναι αρμοδιότητα Αρχιμανδρίτη.

Γιάννης Ιωαννίδης είπε...

Ευτυχώς υπάρχει και ο "Αναστάσιος".
Οι ψυχίατροι ας ετοιμάζονται για χρυσές δουλειές με την νέα ψύχωση, που θα κληθούν να θεραπεύσουν: Την εμβολιοψύχωση!

Ανώνυμος είπε...

Και Ιατροδικαστής και Αρχιμανδρίτης !!
Μπραβο παπά μου!!!!