Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Περί ασθενείας του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά

Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν ενδείξεων, υποβλήθηκε σε εξέταση (μοριακό τεστ) και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Ο Μητροπολίτης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών.
Ευχή όλων μας να είναι ταχεία η ανάρρωση του Σεβασμιωτάτου.
 
Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας
της  Ιεράς  Μητροπόλεως

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας δεν είναι άτρωτος. Περαστικά και καλά μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

Μπα!!! Πως και αρρώστησε; Ήταν αρνητής. Δεν μπορεί να είναι θετικός στον κορωνοϊό γιατί είναι ψεκασμένος με τον Μέγα Αγιασμό που είναι για την νόσο του κορωνοϊού το ΟΡΘΟΔΟΞΟ φάρμακο. Να προσέξει μην τον ποτίσουν με φάρμακα… να λαμβάνει μόνο Μέγα Αγιασμό το μέγα ιατρικό.
παπά Αργύρης

Ανώνυμος είπε...

Κόλλησαν και άλλοι από τον Μητροπολίτη; Έγινε ιχνηλάτηση των επαφών. Παρακαλώ να το πληροφορήσουν στο ποίμνιο.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από την ομολογία της Μητροπόλεως περί ασθένεια του Μητροπολίτη είναι δυνατό να έχει κάθε λογικός άνθρωπος αντίρρηση στα νέα Κυβερνητικά μέτρα. Ένας Μητροπολίτης ή κληρικός ανεμβολίαστος είναι μια μετακινούμενη νάρκη που δεν γνωρίζεις που θα εκραγεί.
Δεν μπορούσα να πιστεύσω ότι θα δικαίωνα τον Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομο που είπε: Για όσους ιερείς πιστεύουν ότι με το εμβόλιο δοκιμάζεται η πίστη τους στον Θεό τόνισε: «Αν θέλουνε να αποδείξουν δύναμη πνευματική να πάνε σε μία εκκλησία και να πιάσουν ένα καλώδιο με ρεύμα για να δούμε αν μπορούν να σωθούν».
Αυτό ισχύει και για όσους λένε ότι δεν κινδυνεύεις στον Ναό γιατί όλα είναι Άγια. Πόσο πλανεμένοι είναι και φορούν σταυρούς και άλλοι εγκόλπια.
Κρίμα.
Α.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Καλά μυαλά σε σένα και προπάντων περισσότερος σεβασμός για ένα αρχιερέα 12:18.
Ξεσαλώσατε κάποιοι ασεβείς.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή και μόνο ντροπή στους είρωνες και ασεβέστατους σχολιαστές που βρήκαν την ευκαιρία να χύσουν το δηλητήριο της ψυχής τους σε βάρος ενός σεμνώματος της Ιεραρχίας.
Εκατομμύρια άνθρωποι στη χώρα έχουν νοσήσει και αυτοί στάθηκαν στο συγκεκριμένο μητροπολίτη για να τον στοχοποιησουν.
Απορώ με τον ιστολόγο που επέτρεψε τη δημοσίευση των ελεεινών αυτών σχολίων.

Ανώνυμος είπε...

Ενας ανεμβολίαστος κληρικός δέν είναι κινούμενη νάρκη, κύριε Α.Σ., διότι παρακολουθεί τον εαυτό του συχνά με rapid test, και ελέγχει την κατάσταση.
Κινούμενη νάρκη είναι ο εμβολιασμένος, ο οποίος έκανε εμβόλιο πριν από 2 - 3 μήνες, και έκτοτε δεν ελέγχει αν είναι φορέας του ιού ή όχι, αλλά περιφέρεται ανέμελα σε κλειστούς χώρους με την άνεση που τού δίνουν τα κυβερνητικά μέτρα.
Εκτός αυτού, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να πιστεύουμε ότι στο ναό είναι όλα άγια, παρά να γίνουμε Προτεστάντες και να πιστεύουμε ότι τίποτα δεν είναι άγιο.

Ανώνυμος είπε...

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Άγιο ποιμενάρχη...