«Το πρόβλημα με την με τους μετανάστες. Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Ιδιαιτέρως στις Βόρειες Χώρες που είχαν πάρει πάρα πολλούς και έχει αλλάξει η νοοτροπία μέσα στις χώρες τους. Στη Ελλάδα είμαστε πιο καλά. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα εμείς έχουμε τον Γιάννη Αντετοκούμπο που έχει πάει τώρα και στην Αμερική, και είναι σαν τη σημαία μας στο εξωτερικό. Εγώ άμα ήμουνα αρχηγός κράτους στη μάνα του θα τις είχα δώσει ένα βραβείο γιατί; γιατί μεγάλωσε παιδιά να είναι Έλληνες και να αγαπάνε την πατρίδα τους. Είναι όμως μετανάστες. Αυτός ο μετανάστης είναι αυτό που θέλουν, εγώ έχω ζήσει σαν μετανάστης, σε όλες τις χώρες Αγγλία, βασικά και Αμερική. Δεν προσπαθώ να δείξω ότι δεν μου αρέσει η χώρα τους, και θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό. Διαμορφώνεσαι με τη με τη χώρα τους, κρατάς τα ήθη τα έθιμα στη θρησκεία σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να το επιβάλλεις σε αυτούς».
Προσπαθώ να βρω δικούς μου τρόπους για να
βοηθήσω την κοινωνία. Έχω παιδιά, σαν τα δικά σας, σε αρκετά μεγάλη ηλικία, που
είναι το μέλλον της χώρας μας. Επομένως, η άμεση ανάμειξη στην πολιτική δεν
είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι χρήσιμος και να
μπορέσω να κάνω κάτι καλό για τη χώρα μου.»


Το ελληνικό κράτος να βραβεύσεις που στηρίζει τους αλλοδαπούς αναξιοπαθούντες και δεν τους στέλνει πίσω στις πατρίδες τους!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ Παύλος ορθοτομεί μιλώντας επί του μεταναστευτικού σωστά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤην απάντηση κ. 12,52 την έδωσε στην συνέντευξη αυτή ο κ. Παύλος Ντε Γρες «Διαμορφώνεσαι με τη με τη χώρα τους, κρατάς τα ήθη τα έθιμα στη θρησκεία σου, αλλά δεν είναι ανάγκη να το επιβάλλεις σε αυτούς» οι μετανάστες στην Ελλάδα δεν προσπαθούνε να ενσωματωθούνε αλλά να επιβάλουν τα πιστεύω σε μας. Αυτοί οι μετανάστες πρέπει να φύγουν ‘’χθες’’. Δεν έχουν χώρο παραμονής εδώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑκούγοντας την συνέντευξη κατάλαβα γιατί πολεμούν οι μετριότητες της πολιτικής προσωπικότητες όπως ο γιος του τέως Βασιλέως. Να σημειώσω ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που συμπαθούν την βασιλεία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆνθρωπος με αξιοπρέπεια και σωστές αρχές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυνεχίζει να είναι ευγενής και να χαμογελά, παρ όλη την λάσπη που δέχθηκε η οικογένεια του από το 1975 και μετά.
Την άκουσα την εκπομπή χάρηκα για τα όσα είπε εκεί αυτός ο άνθρωπος που πραγματικά θα ήτανε ευτυχία για την Ελλάδα μας να είναι στο τιμόνι.
ΑπάντησηΔιαγραφή