Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Στην Χριστιανική ΣΤΕΓΗ ο π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου



Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009 και ώρα 7 μ.μ. στην Χριστιανική Στέγη Πατρών (Παντανάσσης 61) θα ομιλήσει ο Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου Διδάκτωρ Θεολογίας & Νομικής, Ιεροκήρυξ Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών, με θέμα: “Ο Θεός ιλάσθητί μοι τω αμαρτωλώ”

7 σχόλια:

  1. Τον είχακαθηγητή στην Θεολογική σχολή...Είναι πολύ καλός και τυγχάνει προσωπικός φίλος του Αναστάσιου αν δεν κάνω λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπονται λίγο; Αφού έχει συνέδριο εκείνη την ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα που έκλεισε για επισκευές ο Μητροπολιτικός Ναός Αθηνών που θα κηρύττει ο π. Χρυσόστομος; Τον πολλές φορές από την τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να ντρέπονται φίλε αφού όταν είχε συνέδριο εκπαιδευτικών η Στέγη τον Νοέμβριο η Εστία είχε ομιλία. Μην τα θες όλα δικά σου (2-2-09 8:12) ο καθένας έχει το πρόγραμμά του και εμείς την επιλογή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ηρεμείστε δεν ζητάμε αποκλειστικότητα...Τι πάει να πει...Επειδή έχει συν΄δριο πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα?
    Οι άλλες δραστηριότητες άλλων οργανώσεων δεν πρέπει να γίνονται?
    Ελεος, μην τρελαθούμε τελείως...
    Εδώ που τα λέμ,ε συνέδριο της Εστίας δε λέει και πολλά πράγματα...
    Καλύτερα να πάτε στην Στέγη παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τον π. Χρυσόστομο τον ακούω στην εκπομπή του στην Εκκλησία της Ελλάδας όπου απαντά και επιλύει απορίες των ακροατών. Είναι πολύ δυνατός στον λόγο και απαντά άμεσα και ουσιαστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεπανάληπτος.
    Υπέροχη η ομιλία του.
    Όσοι δεν ήλθαν έχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή