Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Η ιστοσελίδα του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου Πατρών



Το Κωνσταντοπούλειο
Ευγηρείο Πατρών,
απέκτησε
την δική του ιστοσελίδα
http://www.konstantopouleio-eugireio.gr/

Ο διοικητικός Διευθυντής σημειώνει: «Μέσα από την σελίδα μας αυτή, θα μπορέσετε να γνωρίσετε το ευγηρείο μας, να δείτε τους χώρους μας, τον ναό αφιερωμένο στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένης, καθώς επίσης και να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Ακόμα, δείτε τα τελευταία νέα μας αλλά και τις εκδηλώσεις μας. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να υπογράψετε στο βιβλίο επισκεπτών μας.
Καλή περιήγηση. ! »

Αξίζουν συγχαρητήρια και στον δημιουργό της ιστοσελίδας Α.Χ.Π.
( κ. Ανδρέα Χ. Παναγιωτόπουλο), υπέροχη η εργασία του.

8 σχόλια:

  1. Ανδρέα πολύ καλό το αποτέλεσμα της εργασίας σου.
    Είναι τέλειο.
    Μπράβο αξίζεις.
    Τώρα με ην διαφήμιση του κ. Κωστόπουλου θα σε δουν και άλλοι.
    Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι διαπιστώνω δεν χάνεις ευκαιρία κ. Κωστόπουλε να διαφημίζεις τους πρώην συνεργάτες σου. Καλά κάνεις έτσι πρέπει. Ο Ανδρέας αξίζει πολλά. Προτείνω να σου φτιάξει και ένα δικό σουsite. Ώστε να επεκταθείς περισσότερο σε αυτό που από χόμπι κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ.Παναγιωτόπουλος ανδρέας εκλεκτός ομαδάρχης και στέλεχος της Χρ.εστίας είναι άξιος επιστήμων που κοσμεί με την παρουσία του και τις επιστημονικές του γνώσεις το Ε.Α.Π.
    Ανδρέα όλα τα καλά του Θεού να έχεις παιδί μου.
    Ν.Σ(ξ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα καλά τους λόγια τα οποία σίγουρα δεν αξίζω- ομολογώ ότι ήταν έκπληξη η ανάρτηση του κ. Αναστασίου.

    Καλά λόγια αξίζουν στους ανθρώπους του Κωνσταντοπούλειου Ευγηρείου, που εργάζονται και διακονούν υπό δύσκολες συνθήκες, όπως διαπίστωσα από κοντά. Στην δωρήτρια κ. Πηνελόπη Κωνσταντοπούλου, στο ΔΣ, στον διευθυντή κ. Γεώργιο Σολωμό (που έχει δει το ευγηρείο πραγματικά σαν λειτούργημα) και όλους τους υπαλλήλους.
    Ο Θεός να δώσει χαρά και ευλογία στους ενοίκους και σε όλο το προσωπικό.

    Βεβαίως, πολλές ευχαριστίες οφείλω στον εκλεκτό μας κ. Αναστάσιο όχι μόνο για την ανάρτηση (ανέβασε απότομα την επισκεψιμότητα - άρα σας διαβάζουν αρκετοί κ. Τάσο) αλλά και για το ότι ήταν αυτός που με ....(δεν το συνεχίζω, δεν χρειάζεται, κατάλαβε ο ίδιος τι εννοώ...)

    Ανδρέας Παναγιωτόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου ήταν άγνωστο το έργο του Ιδρύματος αυτού. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους κοπιάζουν και αγωνιούν για την εύρυθμη λειτουργία του. Συγχαίρω κ. Παναγιωτόπουλε για την σπουδαία εργασία σας, και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε "σειρούλα" Ανδρέα!!!

    Πολύ καλή δουλειά.

    Συγχαρητήρια και σε άλλα με υγεία.

    Χαιρετισμούς στην οικογένειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως το είδα πρέπει να αξίζει πολλά το ίδρυμα αυτό για τα γηρατειά. Είναι πολύ περιποιημένο. Καλή η παρουσίαση ωραίες και οι φωτογραφίες. Να περνούν καλά τα γεροντάκια. Από κοντά ερχόμαστε κα εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι κόσμημα για την πόλη της Πάτρας το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο. Συγχαρητήρια σε όσους το φροντίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή