Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Αγιασμός στην Παναχαϊκή από τον Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο -Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

Την Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο της Παναχαϊκής τελέσθηκε Αγιασμός με την ευκαιρία ενάρξεως προετοιμασίας της Πατρινής ομάδος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ο οποίος στο τέλος παρέδωσε στον πρόεδρο της ομάδος κ. Κούγια, στο λοιπό Δ.Σ., στους προπονητές, καθώς και στο βοηθητικό προσωπικό από μία Αγία Γραφή.
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Spor Fm είχε ζωντανά την όλη εκδήλωση. Μετά την σύντομη ομιλία του Μητροπολίτου ο εκφωνητής Χρήστος Βεργανελάκης χαρακτήρισε τον Δεσπότη μας "Ξεχωριστό Πνευματικό Άνθρωπο".

Αλέξανδρος Κολλιόπουλος

14 σχόλια:

  1. Άντε πλέον ας είναι και η ευλογία του αγιασμού έναυσμα για αλλαγή κατηγορίας προς το παρόν. Αξίζει η Παναχαϊκή να φτάσει κάποτε ξανά στην Α΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός ο αγιασμός από τον Δεσπότη καλύτερη θα ήταν και η παρουσία του σε κάποιο κρίσιμο αγώνα για να εμψύχωση από την κερκίδα την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κ. Κολλιόπουλος στο αθλητικό ρεπορτάζ σκίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν κάνουμε κλίκ στην φωτό όπου ο Μητροπολίτης μας τελε τον Αγιασμό, θα διαπιστώσουμε ότι οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι πρακολούθησαν όρθιοι και με τον απαιτούμενο θρησκευτικό σεβασμό την όλη ακολουθία. Όλοι δε, οι ποδοσφαιριστές και παράγοντες ασπάζονταν τον Σταυρό και την δεξιά του Επισκόπου. Ένας από τους ποδοσφαιριστάς ήταν καθολικός αλλά προκύνησε κανονικά τον Σταυρό και ασπάσθηκε τον κ. Χρυσόστομο.
    Πρώτη φορά Μητροπολίτης τέλεσε Αγιασμό της Παναχαϊκής!
    Α.Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον κ. Κολλιόπουλο στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ τον γνώριζα και τον αναγνώριζα. Τώρα το διαπίστωσα και στο αθλητικό. Αγαπητέ Κύριε Κωστόπουλε είσθε ΥΠΕΡΟΧΟΙ!!!!
    Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ούτε ο λογοκριτής της χούντας,ο Βύρων Σταματόπουλος,δεν έκανε τέτοια λογοκρισία.Όμορφα και παστρικά στα έγραψα τα επαινετικά μου σχόλια αλλά εσύ δεν τα έβαλες. Αγαπητέ κε Αναστάσιε ωραίος είναι και ο χριστιανισμός του επαίνου. Δεν είναι κακό να βάζεις και τα καλά μας λόγια έστω και αν είναι υπερβολικά κατ' εσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαι υπέροχος Αναστάσιε γιατί Μ όλους τα χεις καλά!Μοναστηριακούς,οργανωσιακούς,το Νικόδημο,τον Μεσογαίας,τους αντιοικουμενιστές και τους φιλενωτικούς! Είσαι και ο πρώτος σε πάω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11:38 «Ο Χριστός ου μεμέρισται» «Αγαπάτε Αλλήλους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ που δεν αναρτώ τα επαινετικά σου σχόλια (4 ως τώρα) σε παρακαλώ μην επιμένεις. Δεν μου αρέσουν οι τόσες κολακείες. Αυτές να τις προσφέρεις όπου αλλού νομίζεις. Εγώ θα συνεχίσω να μην τις βάζω. Άσκοπα τις γράφεις.
    Σε ευχαριστώ πάντως για όσα καλά μου γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον είδα και στα τοπικά κανάλια τον αγιασμό στην ομάδα μας. Οι περισσότεροι άνδρες είμαστε φίλαθλοι και μας αρέσει το ποδόσφαιρο. Οι πατρινοί υποστηρίζουμε την τοπική μας ομάδα. Και ο δεσπότης μας καλά έκανε και την ευλόγησε. Θα του έλεγα και εγώ όχι μόνο στον αγιασμό αλλά και στα ματς να δίνει το παρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παντως απο δημοσιες σχεσεις οΔεσποτης καλα κρατει.Με τον Σεραφειμ που ειναι Ολυμπιακος τι γινεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο δεσπότης μας είναι παλικάρι και τρέχει παντού. Το ότι πήγε στο γήπεδο να αγιάσει την ομάδα μας ήταν καλό. Φέτος θα ανεβεί η Παναχαϊκάρα. Μια μικρή παράκληση προς το δεσπότη, όταν πάει στην Παναχαϊκή τα άμφια να έχουν το χρώμα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι μπράβο δεσπότη πατέρα των πιστών όλα παιδιά σου είναι και θέλουν την ευλογία σου. Ναι η εκκλησία πρέπει να είναι και στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή