Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αλλαγή Διοικήσεως στην ΣΕΤΤΗΛ στον Πύργο

 Με μία σεμνή και απέριττη τελετή, με βάση το στρατιωτικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2016, η τελετή παράδοσης –παραλαβής της νέας Διοίκησης της ΣΕΤΤΗΛ στο Στρατόπεδο Ταγματάρχου Χρήστου Καραχάλιου στον Πύργο.
Μετά από επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες ήρωες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τον Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό και στρατιωτικό ιερέα, ακολούθησε η αναγγελία από τον Διοικητή του Τεχνικού Σώματος Υποστράτηγο κ. Νείλο Χοσάδα της αλλαγής Διοικήσεως. Ο απελθών Διοικητής Αντισυνταγματάρχης Τεχνικού κ. Ιωάννης Ζαφείρης ευχαρίστησε τους πάντες για την συνεργασία μαζί του, ενώ ο νέος Διοικητής Αντισυνταγματάρχης Τεχνικού κ. Κωνσταντίνος Σμυρνής δήλωσε την προσήλωση του στην αποστολή των Ενόπλων Δυνάμεων και ζήτησε την στήριξη όλων για την νέα αποστολή που του ανατίθεται.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με παρέλαση ενόπλου τμήματος αξιωματικών και οπλιτών της ΣΕΤΤΗΛ ενώπιον του Μητροπολίτου Γερμανού και του Υποστρατήγου κ. Χοσάδα, ενώ παρατέθηκε μικρή δεξίωση προς τιμήν των δύο Διοικητών και των καλεσμένων, όπου επεδόθησαν στον απελθόντα Διοικητή κ.  Ιωάννη Ζαφείρη αναμνηστικά δώρα από στελέχη του Στρατού και φορείς Αποστράτων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου