Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Στην μουσική παράσταση «Τραγουδώντας για το νερό» συμμετείχε και η κ. Ανδριάνα Τσαγκάρη


Μουσικές και τραγούδια, που οι δημιουργοί τους εμπνεύσθηκαν από τον κύκλο του νερού, σε ενορχήστρωση της μαέστρου Δήμητρας Αψώμοτου, συνδυασμένα με ποίηση, προβολή βίντεο και χορό, «πλημμύρισαν» το βράδυ της Πέμπτης 21 Ιουνίου 2018 το Αρχαίο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, όπου στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ, η Ορχήστρα του Χορευτικού του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, παρουσίασε την μουσική παράσταση «Τραγουδώντας για το νερό».
Η εκδήλωση ήταν μια γιορτή της μουσικής, που έδωσε βήμα σε νέους Πατρινούς καλλιτέχνες,  μεταξύ των οποίων συμμετείχε και η κ. Ανδριάνα Τσαγκάρη.









4 σχόλια:

  1. Καλή φωνή και αρχοντική σκηνική παρουσία. Μπράβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι υπέροχη. Καλλιέργησε ο τάλαντο που ο Θεός απλόχερα σου πρόσφερε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη μελωδική φωνή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια φωνή. Γνωρίζει μουσικά. Ξεπερνά πολλές καταξιωμένες που κάνουν καριέρα στο τραγούδι. Συγχαρητήρια όλα ωραία τα τραγούδια που άκουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή